FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Comisia de Disciplină a decis: Nistor e liber de contract! Totuși, nu se poate alătura lotului lui Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 19:14

Dan Nistor a fost declarat liber de contract de Comisia de Disciplină, însă Pandurii Târgu-Jiu poate depune recurs în termen de 5 zile.

În cazul în care gorjenii atacă decizia LPF în termen de 5 zile, Nistor nu se poate alătura încă lotului dinamovist până când nu se va pronunţa o sentinţă definitivă.

Conform Digi Sport, prima decizie a forului a fost în favoarea fotbalistului care a cerut să fie liber de contract, din cauza faptului că nu şi-a primit banii la Pandurii în ultimele şapte luni.

Dinamo îşi doreşte să-l transfere gratis pe mijlocaşul de 28 de ani, pentru a-l înlocui pe Paul Anton, transferat luna trecută la Getafe.

1.000.000 €este cota lui Dan Nistor pe transfermarkt.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
749200628533249
Sandu Viorel  •  11 August 2016, 14:36

SE ASTEAPTA CU DAN NISTOR CUM AU ASTEPTAT SI CU MIHAI ROMAN .....CAND SA VINA LA DINAMO .......PLEACA IN ALTA PARTE .. INTR-UN CUVÂNT NEGOITA NU INVESTESTE SI DEJA VINDE ..........PE ANTON IN SPANIA ..... CUM VREA SA IA CAMPIONATUL VÂNZÂND JUCĂTORI ??????? ASA AU PROCEDAT LEPRELE DE DINAINTEA LUI .

foxy
foxy  •  11 August 2016, 13:51

Cred ca cel mai fericit om dupa sentinta asta e Narcis Raducan ,care nu putea sa scape de salariul imens al lui Nistor,salariu la care baiatul nu vroia sa renunte in nici un chip!...12000 euro e o avere ptr orice jucator de Liga 1 ...12000,ptr unul de greseste 10 pase pe meci si da un gol pe sezon...UN GOL...

red_dog72
red_dog72  •  11 August 2016, 07:51

Cu siguranta daca era in vederile echipei din cimitirul ghencea pina acum se rezolva totul. Era declarat liber, avea si bani de primit si gata...era la dispozitia antrenorului sotiei 69! Vad pe aici multi spalati pe creier de jiji si acolitii lui care sustin ca ar avea clubul dreptate! Eu va doresc bai ***, *** *** ce sunteti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează