FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Verdict la Comisia de Recurs » Decizia luată în procesul în care Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au cerut 7,5 milioane de euro de la CSU Craiova

Articol de , - Publicat joi, 13 aprilie 2023 18:47 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 18:58

Azi, Comisia de Recurs din cadrul FRF a judecat recursul lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, în procesul cu CS Universitatea Craiova. Cei doi au pierdut din nou. Decizia mai poate fi atacată doar la TAS.

După ce au pierdut în primă instanță, la Comisia Națioanlă de Soluționare a Litigiilor, cei doi nu au avut câștig de cauză nici la Comisia de Recurs.

Pericolul Rapid » Neagoe are un munte de urcat înainte de duelul crucial pentru Europa, dar a primit o veste bună
CSU CRAIOVA - RAPID
Pericolul Rapid » Neagoe are un munte de urcat înainte de duelul crucial pentru Europa, dar a primit o veste bună

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au pierdut procesul cu Universitatea Craiova

HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – CU MAJORITATE: Respinge recursurile formulate de părți ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.04.2023 în ședință nepublică, la sediul LPF. OPINIE SEPARATĂ: Admite recursul formulat de jucătorul Hanca Sergiu Cătălin. Respinge recursul formulat de U Craiova 1948 Club Sportiv SA.

VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – CU MAJORITATE: Respinge recursurile formulate de părți ca nefondate. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.04.2023 în ședință nepublică, la sediul LPF. OPINIE SEPARATĂ: Admite recursul formulat de jucătorul Vînă Ionuț Daniel. Respinge recursul formulat de U Craiova 1948 Club Sportiv SA.

Decizia dată la Comisia de Recurs nu a fost luată în unanimitate. „Pe același regulament, unii au dat dreptate jucătorilor, alții au dat dreptate clubului”.

Totul a început în luna noiembrie 2022, când antrenorul de atunci al lui CSU Craiova, Mirel Rădoi, i-a scos temporar din lot pe Ivan, Markovic, Vînă și Hanca, înaintea partidei pe care Universitatea a încheiat-o la egalitate în Giulești, 2-2 cu Rapid.  

Hanca și Vînă au considerat că nu le-a fost respectat contractul atunci când au fost trimiși să se pregătească separat de echipă și au pornit procesul, în care cereau 2,5, respectiv 5 milioane de euro. 

  • Sergiu Hanca (31 de ani) a venit în iulie 2022 la CSU Craiova. Are 16 meciuri pentru olteni, reușind un gol și o pasă de gol
  • Ionuț Vînă (28 de ani) are 6 partide jucate în acest sezon

Citește și: 

Veste mare pentru Universitatea Craiova în plin play-off » S-a întors „Dragonul”!

Pe cine a ajutat și pe cine a dezavantajat apariția VAR? » CFR Cluj contestă sistemul, dar a beneficiat de el, precum FCSB. Pentru Rapid și Craiova ar fi fost mult mai bine fără + Raport șocant pentru Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ipsilante
ipsilante  •  17 Aprilie 2023, 10:04

Mediocri spre slabi, in viata de fotbalisti de pana acum, la apus de cariera, acesti doi indivizi s-au gandit sa faca bani multi. Cum dintr-un transfer bomba nu se punea problema (munca nu i-a dat afara din casa pe nici unul desi, talent au avut!) baietii s-au gandit sa "sparga o banca"! Exact spus, Universitatea Craiova: patron cu bani, club instarit, numai bun de jefuit! Marsavia, lipsa de bun simt, alaturi de niste avocati, si ei dornici de imbogatire, i-au impins spre infractiune! Pentru ca, ce au facut ei, este mai mult decat o infractiune, este o incercare de JAF! Pentru mine acesti doi indivizi dubiosi ar merita sa suporte consecinte pe masura jafului pus la cale de ei. Oricum dispretul nostru, al majoritatii suporterilor, il au asigurat! Eu le spun doar atat: ati inselat fotbalul, ati vrut sa inselati un club care va cerea sa va faceti datoria DE FOTBALISTI, (pentru ca nu v-ati facut-o!), PE NOI NU PUTETI SA NE INSELATI! Vreti bani? La munca lenesilor!

ipsilante
ipsilante  •  17 Aprilie 2023, 10:04

Mediocri spre slabi, in viata de fotbalisti de pana acum, la apus de cariera, acesti doi indivizi s-au gandit sa faca bani multi. Cum dintr-un transfer bomba nu se punea problema (munca nu i-a dat afara din casa pe nici unul desi, talent au avut!) baietii s-au gandit sa "sparga o banca"! Exact spus, Universitatea Craiova: patron cu bani, club instarit, numai bun de jefuit! Marsavia, lipsa de bun simt, alaturi de niste avocati, si ei dornici de imbogatire, i-au impins spre ***! Pentru ca, ce au facut ei, este mai ***entru mine acesti doi indivizi dubiosi ar merita sa suporte consecinte pe masura *** pus la cale de ei. Oricum dispretul nostru, al majoritatii suporterilor, il au asigurat! Eu le spun doar atat: ati inselat fotbalul, ati vrut sa inselati un club care va cerea sa va faceti datoria DE FOTBALISTI, (pentru ca nu v-ati facut-o!), PE NOI NU PUTETI SA NE INSELATI! Vreti bani? La munca lenesilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  16 Aprilie 2023, 08:56

2 prosti care credeau ca pot fwce bani fără să muncească. Oameni mai fac și de astea, au fost echipe enorme care au fwcut acest gest când un jucator nu adat ce avea de dăruit. Nu stiu de ce ne minunăm atâta, frate daca aveau dreptate tineam cu ei. Chiar dacă sunt fan CSU. Dar asta foar muncind, si nu esti plătit. Cand esti angajat, nimeni nu iti spune ca trebuie sa iti dea anumite ore, cum ar fi ca acei oameni care stau acasa iarna si ia 75% dinsaluriu sa-i dea pe patroni acasă ca încalcă regulile

Vezi toate comentariile (17)
Comentează