LIGA 1  ·  COMITET EXECUTIV

Comitetul Executiv a amânat validarea rezultatelor din play-off » Când va fi luată decizia + Data la care va începe noul sezon

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 14:38

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a dezvăluit că în ședința Comitetului Executiv nu au fost validate rezultatele din play-off, iar acest lucru se va întâmpla probabil la finalul play-out-ului, în jurul datei de 5 iunie. 

Oficialul a adăugat că, în cazul în care va exista o amânare în cazul validării rezultatelor din play-out, acest lucru ar putea duce la o nouă amânare și în privința play-off-ului.

Numele echipelor calificate în cupele europene vor fi trimise la UEFA pe data de 5 iunie. 

"Ne-am exprimat punctul de vedere, atât noi cât şi Steaua. În final şi reprezentaţii Ligii au spus că această urgentare s-a datorat adresei clubului Steaua. Cred că nu pot vota decât ce spune în regulament, că rezultatele se votează la finalul campionatului, adică după play-out şi baraj. Dacă se va lua decizie de amânare a omologării play-off-ului, lucrurile s-ar putea amâna.

Nu ştiu împotriva cui va merge la TAS FCSB-ul, probabil contra LPF sau FRF. Pe 5 iunie se vor trimite numele echipelor participante în cupele europene, dacă vor exista schimbări, vor putea fi comunicate ulterior, până la data tragerii la sorţi.  FCSB poate merge direct la TAS în momentul când are obiect", a declarat Bivolaru, vineri, la Casa Fotbalului.

Comitetul Executiv a decis ca noul sezon, 2017/2018, să înceapă în sfârșitul de săptămână 15-16 iulie.

Citește și: Scandal uriaș la FRF » Burleanu l-a dat afară din ședința CEx pe Justin Ștefan: "Ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!"Ce a putut să-i facă un amant unei femei care a decis să se întoarcă la soțul ei. Familia acesteia a văzut totul pe Facebook și pe stâlpii din cartier
Libertatea
Comentarii (10)
khal_37  •  26 Mai 2017, 20:30
Postat de indolentu pe 26 Mai 2017, 16:39

vezi ba daca nu l ati mai avut in iechipa pe jucatoru plin de ferplei florin lovin ca sa cistigati la masa verde?

bine raducioiu, mai baga un borcan cu cetriolli...la sec

Eugen Iustin  •  26 Mai 2017, 17:37

"Cred că nu pot vota decât ce spune în regulament, că rezultatele se votează la finalul campionatului", deci avem un campionat, bun, si atunci, meciurile directe din campionat sunt 4, nu 2, caz in care steaua este campioana.

steaua1986forever  •  26 Mai 2017, 17:29

Dar de ce tot amana atat? De ce le e frica? Nu cumva.....?

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1