FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Comparație măgulitoare pentru omul momentului de la FCSB: "Seamănă cu Asensio! E o combinație între Hagi și Ilie"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 17:56

Fostul fotbalist al FCSB-ului și antrenor al lui Man la UTA, Roland Nagy, a vorbit despre momentul foarte bun pe care îl traversează fotbalistul adus de la Arad de Gigi Becali. 

"Man este un jucător extrem de talentat și are o valoare extraordinară. Știam că o să vină și timpul lui. Poate că Reghe a greșit nefolosindu-l atunci, însă la Steaua e mereu o presiune mare și obiectivele sunt pe măsură.

La Steaua, eu îl văd în spatele lui Gnohere, acolo ar da randamentul cel mai bun. Să nu uităm că și Budescu este însă un jucător fantastic.

L-am antrenat pe Man la UTA și pot spune că poate fi oricând un jucător decisiv. În scurt timp, el va fi un fotbalist complet. Îi lipsește agresivitatea deocamdată, însă Man este acel număr 10 care lipsește în România.

Din fotbalul european, eu l-aș compara pe Man cu Asensio, mai ales că au cam aceeași vârstă. Dacă mă refer la fotbalul românesc, eu cred că este combinația perfectă între Hagi și Adrian Ilie.

Eu l-aș vedea în campionatul Spaniei, mai ales pentru că acolo sunt căutați jucătorii cu pasă decisivă, așa cum este el. Cred că La Liga i se potrivește cel mai bine. Chiar și în Anglia cred că ar face față, cu puțină agresivitate în plus", a spus Nagy conform TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  06 Decembrie 2017, 09:06

Si hartia de impachetat peste se chinuie sa para a ziar de sport, dar destinul o sa fie tragic. Faliment scrie pe voi.

mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2017, 18:59

Fugi ba d-aci!Ce Asensio,ba!Pa se compara Asensio ala cu Man!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează