FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

Conceicao, la reunirea Astrei: "Vreau să construiesc o echipă competitivă"

Antonio Conceicao este noul antrenor al Astrei
Antonio Conceicao este noul antrenor al Astrei

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 19:37

Noul antrenor al Astrei Ploieşti, Antonio Conceicao, a promis,  la reunirea lotului ploieştean, că la echipă se va lucra cu profesionalism şi într-un climat de disciplină.

"Vreau să construiesc o echipă competitivă, care să joace fotbal. Nu ştiu cine va fi liderul echipei, deocamdată voi fi eu. Este posibil să schimb sistemul, dar mai întîi trebuie să analizez ce jucători am. După ce lotul va fi fixat, vom decide ce sistem aplicăm. În primul rînd, vreau să le transmit jucătorilor filosofia mea de joc", a spus tehnicianul portughez.

La reunirea echipei Astra au fost prezenţi următorii jucători: S.Lung, Lungu, C.Grigore, Vârtopeanu, Gavrilaş - Mihalache, Goian, Găman, B.Miguel, Nogo, Oprsal, Junior Morais, Bărboianu, Ţigănaşu, Pătraşcu, Ologu, Seto Takayuki, Băjenaru, Stan, Budescu, Udoji, Vădrariu, William de Amorim, Tigoianu, Rusu, Fatai, Lukacs, Miranda.

Astra va susţine două stagii de pregătire în Antalya: între 15 - 26 ianuarie şi 5 - 18 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stormhb
stormhb  •  09 Ianuarie 2012, 21:15

WWW.CUPACUPELOR.RO - Vrei sa joci Fifa cu cei mai buni jucatori din Romania? te-ai saturat sa joci cu aceiasi jucatori zi de zi? sa joci intr-o cupa la 2 saptamani? noi te ajutam sa-ti gasesti nasul la jocuri, WWW.CUPACUPELOR.RO iti ofera o gama de 50 de jocuri online, de la fifa 07,Counter-Strike pana la yahoo pool, Conquiztador! Acum poti sa-ti arati adevarata valoare, sa dovedesti ca meriti sa fii in top, iti oferim sute de adversari buni, fa-ti cont si arata-ti valoarea !Cei mai buni dintre cei mai buni !

86steaua
86steaua  •  09 Ianuarie 2012, 19:17

nu cred ca o sa aiba timp sa isi impuna nici o filozofie,dupa 3 etape il da afara patronu cu gazu pentru "subminarea" obiectivului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează