FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conceicao laudă noul transfer al CFR-ului: ”Celestino, ce lovitură!”

Celestino e evaluat la 800.000 de euro de către site-ul specializat transfermark.de
Celestino e evaluat la 800.000 de euro de către site-ul specializat transfermark.de

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 22:11

Tehnicianul portughez l-a antrenat pe fostul internaţional de tineret la Belenenses.

CFR va oficializa zilele următoare transferul mijlocaşului portughez Pedro Celestino. Originar din Insulele Capului Verde, fotbalistul de 24 de ani a fost antrenat la Belenenses, în sezonul 2009-2010, de fostul tehnician din Gruia, Antonio Conceicao. Acesta e convins că "feroviarii" au dat lovitura prin aducerea la Cluj a lui Celestino. "Pedro la CFR? E o surpriză pentru mine. Cei de la Cluj au făcut o afacere bună. E un mijlocaş central dreapta, cu o tehnică foarte bună, puternic. S-a format la Academia lui Sporting şi a jucat la toate nivelurile de vîrstă la loturile naţionale de tineret", a menţionat Conceicao.

Adus pentru a-l concura pe Sixto Peralta, portughezul are un stil de joc diferit de cel al argentinianului. "Peralta e playmaker veritabil, Celestino e un jucător de travaliu, de tranziţie, atacă şi se apără la fel de bine. În sistemul 4-3-3 joacă mijlocaş dreapta, dar intră mult în interior", a dezvăluit fostul antrenor al CFR-ului şi al Braşovului. Anul trecut, Celestino a fost declarat cel mai bun tînăr jucător al lunii septembrie în liga secundă portugheză.

S-a accidentat brusc
Celestino nu a fost inclus în lotul lui Belenenses pentru meciul de ieri cu Trofense, din Cupa Portugaliei. Conform presei lusitane, mijlocaşul este accidentat. Celestino a evoluat săptămîna trecută, tot în Cupă, cu Leixoes, în ultimele 20 de minute ale partidei.

Vine şi Kieszek?
După gafele lui Nuno Claro din ultima etapă cu Mediaş, oficialii CFR-ului încearcă să transfere şi un portar. Cele mai mari şanse să ajungă la Cluj le are polonezul Pawel Kieszek (27 de ani) de la FC Porto. Kieszek este a treia variantă la titularizare pentru Porto, iar lusitanii sînt dispuşi să-l împrumute. Polonezul va ajunge la CFR dacă Jorge Costa îi va garanta postul de titular.

Petiţie împotriva lui Claro
Fanii CFR-ului continuă războiul cu Nuno Claro. Suporterii ardeleni au deschis o petiţie pe facebook prin care cer îndepărtarea portarului portughez de la echipă. Pînă aseară, petiţia a strîns 50 de semnături. Nuno a greşit la ambele goluri ale medieşenilor din înfrîngerea de vineri, 0-2, cu Gaz Metan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
double07
double07  •  21 August 2011, 14:37

frumos!

cfrclujole
cfrclujole  •  15 August 2011, 16:41
Postat de londra_u_cluj pe 15 August 2011, 10:32

cefura gruia echipa fara oras din 1907,5 toamna 12 fara un sfert zisa si vasas,ferar,steaua cufure ,OARE V-A INTREBAT CINEVA VREODATA IN ULTIMII 2 ANI CEVA LEGAT DE STADION?...STIM CU TOTII DE CE RAMANE SA VA DATI SI VOI SEAMA.CE FRUMOS SUNA SLAVA TIE STUDENTIE PE NOUL TEMPLU SI CE SARBATOARE VA FI IN OCTOMBRIE

Ne vom da seama de acustica stadionului atunci cand se va intona imnul CFR in C.L., acolo unde voi nu veti ajunge niciodata!

red77
red77  •  15 August 2011, 10:54
Postat de imperator pe 15 August 2011, 01:38

Eu cred ca daca nu ar mai exista Facebook multi si-ar face harakiri !!!

si ce ai face tu daca nu ar exista gsp asta? te-ai sinucide ? dau astia premiu daca depaseste 20 000 de comentarii ? am impresia ca aici dormi si aici te trezesti.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează