FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Concluzia lui MM după ce Steaua i-a pierdut pe Varela, Stanciu și Chipciu: "Parcă niciodată nu a fost așa"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 15:24

Deși Steaua a pierdut mulți titulari, Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, este convins că echipa de acum este mai puternică decât cea din anii trecuți.

Plecările lui Stanciu, Chipciu și Varela nu-l sperie pe MM, care spune că jucătorii de acum au mai multă calitate decât cei din sezoanele precedente.

"Echipa încă nu este omogenă pentru că avem mulți jucători noi. Touși, avem foarte multă calitate în joc. Poate că în sezoanele trecute aveam jucători mai puternici și mai luptători, dar parcă niciodată nu am avut atâta calitate", a spus Stoica la DigiSport.

"Meciul cu Astra nu este un derby. În România este doar un derby: Steaua - Dinamo. Mi-ar plăcea să cred că suntem favoriți în meciul cu Astra. Deocamdată avem punctaj maxim în întâlnirile disputate pe terenuri străine, dar pe teren propriu am pierdut 4 puncte" Mihai Stoica

Steaua va juca în această seară cu Astra, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: MM Stoica în război cu fanii Stelei! Directorul sportiv iese la atac: "Este o lehamite a suporterilor! Sunt plictisiți"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  11 Septembrie 2016, 17:39

Acest Stoica devine penibil, cică e mai bun Golubovici, adus de el, comparativ cu cei trei enumeraţi. Iar ceilalţi aduşi, poate să facă ceva extraordinar dar, poate nu. Să mai vedem !

samertx
samertx  •  11 Septembrie 2016, 16:53
Postat de de_pe_tarnave pe 11 Septembrie 2016, 16:45

Poti sa fii zmeul zmeilor daca arbitrul e cu capsa pusa. Coltescu e un exemplu!!!

Colțescu este exemplul prin care unii își justifică amatorismul cras și cu bocelile din repertoriu. Și baba dacă avea un ***, pleca cu bărbatul său la război, metre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  11 Septembrie 2016, 16:45
Postat de samertx pe 11 Septembrie 2016, 16:40

Am impresia că discutăm despre subiecte diferite.

Poti sa fii zmeul zmeilor daca arbitrul e cu capsa pusa. Coltescu e un exemplu!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează