FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Concluziile după derby-ul FCSB - Dinamo: "Nu vreau să jignesc alte echipe, dar Steaua îşi permite asta" » Problema depistată în tabăra stelistă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 15:00

Edi Iordănescu a analizat partida dintre FCSB şi Dinamo, în care roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 2-1 şi susţine că steliştii au cel mai valoros lot, deşi există în continuare o problemă în apărare.

" Steaua are cel mai valoros lot, nu vreau să jignesc alte echipe. Este echipa care-și permite să controleze piața internă, dar faptul că a ajuns în această situație la nivelul fundașilor centrali cred că este o greșeală strategică.

A suferit tot campionatul regulat la nivelul atacanților și acum s-a acoperit acolo și s-a descoperit aici, la nivelul fundașilor. Cred că se putea un pic mai mult decât ce am văzut aseară.

Steaua a fost echipa mai energică, mai verticală, per ansamblu cred că au meritat victoria. Mă așteptam la mai mult din partea celor de la Dinamo. Dinamo a făcut foarte multe greșeli la construcție. Au avut un joc foarte haotic, cel puțin asta s-a văzut", a spus tehnicianul român la TV Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a apelat la o apărare improvizată în meciul cu Dinamo, cu un cuplu de fundaşi centrali format din Pintilii şi Moke, dar şi cu Pleaşcă pe postul de fundaş dreapta, aflat la primul meci în tricoul FCSB.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
alexandru_p
alexandru_p  •  03 Aprilie 2017, 17:10

cu transferuri facute de patron, asa o sa fie mereu.

tandd
tandd  •  03 Aprilie 2017, 16:59
Postat de stelbz pe 03 Aprilie 2017, 15:33

Da, cam asa este. Apararea, in zona fundasilor centrali, nu mai are acea soliditate si siguranta ca in anii cand a devenit campioana. Nici Muniru la mijloc nu se acomodeaza, are momente de nota 10 dar si de nota 1(de toata jena). Daca, totusi, se va repeta jocul din partida cu Dinamo sansele la titlu vor creste de la etapa la etapa.....

crrezi ca steaua a jucat bine aseara?????ca dinamo a jucat si mai prost e alta discutie,dar si jocul stelei a fost de toata jena si ma gandes ce s-ar fi intamplat daca mingea nu lovea bara in ultimile minute?dinamo n-are echipa,n-are jucatori,n-are mai nimic deci nici pretentii nu prea trebuie sa ai de la ei,dar daca jucati la fel si cu cfr-ul de exemplu aia va dau cu terenul in cap de data asta

blatistu49
blatistu49  •  03 Aprilie 2017, 16:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează