FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Concluziile lui Penedo după ce a primit 11 goluri în Rusia: "Asta mi-a plăcut cel mai mult la Mondial"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 18:24

Jaime Penedo (36 de ani) s-a întors în țară și a intrat în programul normal al lui Dinamo. Goalkeeper-ul a vorbit despre experiența trăită alături de Panama la Mondialul din Rusia. 

"Mă simt bine, pentru că adevărul este că a fost o experienţă mare pentru noi ca echipă, ca ţară. Panama s-a bucurat mult de Campionatul Mondial. Noi, ca echipă, avem de învăţat multe şi trebuie să creştem, să ne maturizăm, am avut un turneu dificil şi complicat, dar trebuie să mergem înainte.

Ce mi-a plăcut mult a fost nivelul la care am concurat. A fost unul foarte ridicat şi mi-a plăcut pentru că îţi arată unde te situezi şi unde vrei să ajungi. În general sunt foarte exigent, dar nu mi-aş reproşa multe. A fost un turneu frumos", a declarat Penedo azi.

Panama a terminat pe ultimul loc în Grupa G, din care au mai făcut parte Belgia, Anglia și Tunisia. Integralist în toate meciurile, Penedo a încasat 11 goluri. 

Citește și: Bratu îi demoralizează pe fanii lui Dinamo: "Sunt foarte sincer, nu mă gândesc la titlu" » Detalii despre posibilele transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close