LIGA 1  ·  GAZ METAN

Concluziile lui Pustai după cantonamentul Gazului din Antalya: "Încă primim prea multe goluri"

Articol de — Duminica, 13 Februarie 2011, 00:00

Jucătorii medieșeni s-au întors sîmbătă  în țară după un stagiu de 18 zile în Antalya iar tehnicianul Cristi Pustai și-a exprimat primele concluzii la finalul cantonamentului.

“Ultimul test din Turcia, amicalul cu Slovan Bratislava l-am pierdut din păcate după ce în primele 15 minute am jucat bine. Am primit primul gol destul de ușor, ca în aproape toate meciurile jucate iar după o greșeală a urmat alta care a dus la primirea unui nou gol.

Am echilibrat meciul, am reușit să și înscriem,am irosit trei ocazii clare singur cu portarul iar pe final, după accidentarea lui Markovic, adversarii au mai marcat odată. Din păcate, la minusuri aș putea preciza faptul că am primit goluri multe, adversarii au marcat în fiecare joc. Printre aspectele pozitive aș adăuga că am și înscris de fiecare dată cînd am jucat. Va urma o săptămînă de descărcare pentru că s-a acumulat oboseala după cele două stagii de pregătire”, a afirmat Pustai.

Medieșenii au susținut în Antalya șapte partide amicale, dintre care au cîștigat trei (2-1 cu FK Karabakh,3-1 cu FC Zhetysu și 3-2 cu MTK Budapesta),două le-au terminat la egalitate (1-1 cu Torpedo Moscova și Torpedo Kutaisi) iar în alte două confruntări au fost învinși (1-2 cu Fakel Voronezh și 1-3 cu Slovan Bratislava). Gaziștii au marcat în cele șapte teste de verificare 12 goluri și au primit 11.Rareș Bogdan dezvăluie ce măsură radicală a luat Orban după ce a fost fotografiat fumând

Libertatea

Comentarii (2)

bijuviju  •  14 Februarie 2011, 19:14

lasa ca daca facem poarta mai mica poate intra mai putine. goluri nu putem da ca nu ne-am intrat in mana(in picior). insa nu va faceti probleme ca nu suntem asha de buni... toti ceilalti au fost katastrofe in turcia. deci un slab e mai bun decat un foarte slab.

gazistu  •  13 Februarie 2011, 12:16

daca din 8 meciuri vom avea 4 infrangeri 2v si 2 egaluri si in campionat, ar fi cam asa: 50% pierdute 25% victorii si 25% infrangeri, atunci nu mai prinzi europa league..

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1