FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Concordia a ajuns în țară abia aseară, după lovitura de stat eșuată din Turcia: "Am făcut noapte albă... S-au auzit bubuituri!"

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2016 00:00

Concordia Chiajna a rămas blocată în Turcia după lovitura de stat eșuată care a avut loc la Istanbul și Ankara, jucătorii ajungând abia aseară în România.

Finala Cupei Ligii a fost la un pas să nu se desfășoare și asta pentru că ilfovenii de la Chiajna au rămas captivi în Turcia din cauza evenimentelor de acolo și nu au putut decola ieri dimineață spre București, conform planului iniţial.

"S-au făcut toate eforturile să putem ajungem în România așa cum era programat, dar ne-a fost imposibil. Cei de la Tarom ne-au anunțat că nu avem nicio șansă să plecăm cu aeronava la care aveam bilete, dar am primit promisiuni că ne vom îmbarca în cea de seară, care va decola din Istanbul la ora 18:35", au dezvăluit pentru GSP oficialii grupării ilfovene.

"Zborul regulat va putea prelua la bord un număr de 131 de cetăţeni români" a fost mesajul Ministerului Afacerilor Externe.

Florin Petrescu, ofițerul de presă al clubului, a declarat: "Nimeni nu ne-a spus ce se întâmplă, toată lumea ne întorcea spatele, ni s-a spus să rămânem în hotel, să nu ieşim pe străzi sau pe balcon".

"Am preferat să stăm închiși în hotel"

Cazați la hotelul Park Inn Radisson, situat chiar în apropierea principalului aeroport din Istanbul, cel care a fost închis imediat și blocat de tancuri vineri seară, Emil Săndoi a explicat momentele de coșmar prin care el și cei din echipă au trecut în momentul în care au auzit că zona unde erau locuiau era survolată de avioane și elicoptere militare.

"Am picat în toiul evenimentelor.  A fost o noapte albă pentru toată lumea, am încercat să fim la curent cu toate evenimentele. Era o agitație foarte mare pe stradă, s-au auzit și câteva bubuituri. Am preferat să stăm închiși în hotel, dar ne-am speriat un pic! Băieții au fost îngrijorați, au stat toată noaptea pe telefoane cu familiile ca să le liniștească. Conducerea clubului a trimis un autocar aproape de graniță, dar ne vom întoarce cu avionul. Să facem un drum de sute de kilometri, de 10-12 ore petrecute pe şosea, apoi meci, n-ar fi fost prea plăcut! ", a spus Săndoi.

Concordia a ajuns aseară în România, dar și-a anulat antrenamentul oficial pentru partida din această seară.

"Am fost speriați și-am tot sunat la Ambasada României din Turcia, la Ankara, la Consulatul din Istanbul, însă sună numai ocupat. Probabil că sunt foarte mulţi români care sună acum"
Emil Săndoi, antrenor Chiajna

steaua chiajna

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează