FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-3

CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-3 // Măldărășanu surprinde după victoria cu Chiajna: "Sunt un antrenor nemulțumit"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 23:09

Marius Măldărășanu, antrenorul Astrei Giurgiu, nu e încă mulțumit de jocul echipei sale, în ciuda victoriei convingătoare de pe terenul Chiajnei, 3-0. 

"Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Am avut emoții foarte mari meciurile trecute, nu  reușeam să închidem jocul când conduceam cu 1-0. E greu de spus la acest scor, dar sunt un antrenor nemulțumit, ratăm foarte mult. Avem obiectiv play-off-ul, trebuie să rămânem acolo sus. Cred că am fi meritat mai multe puncte, dar plătim tribut numeroaselor ocazii ratate. 

Am controlat repriza secundă, nu mai e nimic de spus. Ținând cont de ocaziile pe care le-am avut, cred că e o victorie meritată", a declarat Măldărașanu, la Look TV.

"Normal că se simte lipsa lui Alibec, e unul dintre cei mai buni atacanți din țară. Va fi în teren meciurile viitoare și sperăm că se va descătușa. Din punct de vedere pedagogic, încerc maximum cu Alibec. Problema lui este atitudinea. În rest, n-am ce să-i reproșez. Să joace pentru echipă, nu să alerge după goluri"
Marius Măldărășanu

"Meritam această victorie, aveam mare nevoie de cele 3 puncte. E primul meu gol din acest sezon, aveam nevoie de el pentru moral. Alexandru Ioniță e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, i-am dedicat golul pentru că m-a ajutat mult. 

Am pierdut multe puncte, dar contează că suntem neînvinși în acest sezon. La cum jucăm, ar fi păcat să nu prindem play-off-ul.

Alibec ne-a lipsit, îl așteptăm la următorul meci. Trebuie să marcheze un gol pentru a deveni jucătorul care a fost"
Silviu Balaure, marcatorul primului gol al Astrei, la Look TV

PROGRAM ETAPA A 6-A LIGA 1

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3
Sâmbătă, 18:00: Dunărea Călărași - Poli Iași
Sâmbătă, 21:00: Dinamo - AFC Hermannstadt
Duminică, 18:00: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj
Duminică, 21:00: Viitorul - FCSB 
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

CLASAMENT LIGA 1:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
minell73
minell73  •  25 August 2018, 10:05

Ciudat fotbal avem. Etapa trecuta chiajna bate la craiova,si acum o fura de la astra acasa cu 3-0. Frumos ar fi totusi sa scapam de echipele astea satesti.

paul801
paul801  •  24 August 2018, 23:58

e multumit Ciobanul Infractor ...i-au crescut sansele de calificare dupa 1-3 la Viena de la 50 % la 60 % .Logica de fier a penalului !

iosif.xvii
iosif.xvii  •  24 August 2018, 23:30

Astia vesnic nemultumiti n-au in general o soarta prea buna..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează