FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB

CONCORDIA CHIAJNA - FCSB // Revenire după 193 de zile! Fotbalistul pe care Mihai Teja îl are la dispoziție la meciul împotriva Chiajnei apare în lot după mult timp

Marko Momcilovici este unul dintre cei mai buni fundași ai FCSB-ului
Marko Momcilovici este unul dintre cei mai buni fundași ai FCSB-ului

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 10:51

Accidentat în meciul cu Hajduk Split, din Europa League, de pe 9 august 2018, Marko Momcilovici e, în sfârșit, refăcut și va putea juca din nou pentru FCSB! Au trecut 6 luni şi 9 zile din momentul accidentării sale.

  • Concordia Chiajna - FCSB este azi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO

Sârbul, cel pe care staff-ul îl considera cel mai bun fundaș stânga din lot, mult peste Junior Morais, dar și mai bun decât Bălașa ca stoper, a avut nevoie de o recuperare mult mai îndelungată decât susțineau medicii la început. Momcilovici a avut o ruptură musculară mai gravă, adică pe o suprafață mare.

Momcilovici a bifat câteva minute și în stagiul de pregătire din Spania, dar Teja a decis odată cu revenirea la București că n-are niciun sens să riște. Însă, acum, staff-ul medical i-a dat vestea cea bună, iar sârbul poate juca în partida de astăzi cu Chiajna.

"Este în regulă, și-a revenit, nu mai este accidentat!", a spus antrenorul de 40 de ani. Acesta s-a referit și la modul în care a alcătuit primul "11" și știe că jucătorii sunt supărați că nu joacă: "E greu, foarte greu. Le-am spus şi băieţilor, îmi pare rău să-i las în tribună sau pe bancă. Toţi au calitate, dar nu am ce să fac. Depinde de momentul de inspiraţie al meu şi de cum pregătim partida pe care o jucăm".

800.000 €este cota lui Momcilovici, 31 de ani, pe transfermarkt. FCSB l-a cumpărat de la Pandurii în ianuarie 2016 cu doar 250.000 de euro

Popescu mai stă două luni

Dacă Momcilovici e gata să intre pe teren, Ovidiu Popescu mai are de așteptat după ce-a suferit în octombrie o ruptură de ligamente încrucișate. Mijlocașul de 24 de ani s-a accidentat la un antrenament când s-a dus într-un presing, a pus piciorul stâng în contră cu adversarul și i-a sărit genunchiul. Acesta a fost nevoit să se opereze și acum se află în proces de recuperare.

CITEȘTE ȘI:

MM Stoica jubilează după ce Dinamo a ratat matematic calificarea în play-off! Ironia la adresa marii rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează