FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Concordia Chiajna mută pe piața transferurilor! Și-a luat atacant și mai are pe listă un fundaș, fost campion al României

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 13:13

Cu doar un punct în două etape, Concordia Chiajna caută să se întărească cît mai repede. Marius Baciu l-a convins pe Cătălin Țîră (21 de ani) să semneze cu gruparea ilfoveană.

Fostul atacant al celor de la Brașov este băiatul fostului mare atacant al Rapidului, Fane Țîră. Pentru transferul lui Ţîră a insistat antrenorul secund al celor de la Chiajna, Răzvan Rotaru.

Trecut pe la juniorii lui Dinamo, Țîră a fost și 3 ani la Lazio Primavera, însă a revenit la Brașov, unde în sezonul trecut a marcat de doar două ori.

Cel mai important gol al său a fost chiar în poarta Stelei, la meciul din finalul sezonului trecut, terminat cu victoria campioanei, scor 3-2.

a VENIT ŞI Sîrghi

Surse din cadrul clubului ilfovean susțin pentru GSP.RO că Baciu l-a adus și pe Cristian Sîrghi, fost fundaș central la Oțelul.

Jucătorul de 28 de ani a evoluat ultima dată pentru Maccabi Netanya, unde a strîns 18 mecirui și a marcat de două ori.

La Oțelul are 150 de meciuri și a marcat de opt ori, cîștigînd un campionat și o Supercupă a României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează