FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - FCSB 0-0

CONCORDIA - FCSB 0-0 // 4, stați jos! 6 steliști + arbitrul, la colțul rușinii în caseta tehnică din Gazetă

Concordia Chiajna - FCSB 0-0 // FOTO: Cristi Predea
Concordia Chiajna - FCSB 0-0 // FOTO: Cristi Predea

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 08:22

FCSB a rămas din nou datoare fanilor, la Chiajna, unde a remizat cu Concordia, 0-0, și a spulberat impresia bună lăsată etapa trecută, când o învingea cu 3-0 pe Hermannstadt. 

Roș-albaștrii au făcut unul dintre cele mai modeste meciuri ale sezonului și au fost la un pas să fie învinși, fiind salvați de Bălgrădean în ultimele 10 minute. Echipa lui Teja a fost de nerecunoscut, în special în repriza secundă, când ocaziile au lipsit aproape în totalitate. 

Cinci steliști au avut evoluții jenante la Chiajna și au primit cele mai mici note din caseta tehnică din Gazetă, 4:

  • Florentin Matei și Dragoș Nedelcu, liderii de la centrul terenului
  • Florin Tănase, omul care nu a adus niciun plus pe faza ofensivă.
  • Harlem Gnohere, inexistent în atac
  • Ioan Hora, cel care i-a luat locul francezului în minutul 66.

Mihai Teja nu a scăpat nici el, iar schimbările neinspirate făcute pe parcursul meciului i-au adus cea mai mică notă de când se află la FCSB, 4. 

Cel mai bun om de pe teren a fost considerat Alessandro Caparco, italianul de 35 de ani din poarta Concordiei primind nota 8 pentru câteva intervenții salvatoare. 

4a primit Adrian Cojocaru, centralul care i-a refuzat FCSB-ului un penalty în prelungiri

Vezi și: CONCORDIA - FCSB 0-0 // Gigi Becali, postură incredibilă în direct la TV: „Niciodată n-am spus asta în 15 ani, dar o fac acum!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
lucghencea
lucghencea  •  20 Februarie 2019, 01:37

Nu a jucat vreun stelist pe terenul ilfovenilor iar STEAUA Bucuresti inca nu a debutat la Chiajna in vreo competitie oficiala . Stelistii sunt in cantonament in Antalya si in general au rezultate bune pentru lotul echipei de fotbal care are in componenta sportivi platiti cu sume infime , pentru moment .

870797579666969
Ernest Pap  •  19 Februarie 2019, 16:11

Hai măi FCSB-ilor dacă erați așa de buni dădeați 2-3 goluri și vă durea exact în cur dacă arbitrul Cojocaru dicta penalty sau nu . DITAMAI FCSB-ul ați ajuns să vă milogiți după un penalty cu o echipă de pe locul 13 ? JENANT !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  19 Februarie 2019, 15:18

Care penalty??? Nici vorba de asa ceva. Al doilea galben la Ropotan poate, dar penalty nici vorba! Si daca ne uitam dupa scuze in loc sa vedem ce (nu) s-a jucat devenim penibili...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează