FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - FC BRAŞOV 2-1

Concordia, neînvinsă cu Trică pe teren: "Sînt talismanul ei norocos" ;)

Eugen Trică
Eugen Trică

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 23:10

De la revenirea lui Eugen Trică pe gazon, Concordia Chiajna este neînvinsă în Liga 1, iar astăzi nou-promovat a cîştigat primul ei joc în Liga 1.

"Sper să nu ne oprim aici. Nea Imi are o vorbă: "Numai victoriile aduc victorii". A fost greu, a venit în etapa a opta acest succes. Era normal să cîştigăm azi, nu am pierdut nici cu U Cluj, nici cu Ceahlăul. Am întîlnit o echipă bună, pe care Rapidul nu a reuşit să o învingă acasă. Au fost şi obosiţi pentru că au jucat cu prelungiri în Cupă.

Sînt talismanul norocos al Chiajnei, dar ca evoluţii sînt departe de ceea ce pot. Sper să îmi revin, am stat două luni şi jumătate fără să joc. Sînt convins că voi reveni şi voi fi acel jucător pe care îl ştie toată lumea", a spus Eugen Trică la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alexandru.ion.pavel
alexandru.ion.pavel  •  24 Septembrie 2011, 00:50

Acest individ face ce nu face si tot ajunge pe prima pagina a ziarelor. Stimati ziaristi, va rog nu mai pociti si poluati atmosfera cu mediatizarea unor fenomene carora le pot asocia cuvinete de gen iliterat, analfabet, nesimtit si murdar. Trica, acest mare fotbalist e ilustrarea perfecta a acestor calitati. Lasati-ne va rog cu imaginea sa goala si fada, care te indeamna sa spui.: Cu asa exemplare, romanii au fata de mainute. Cius, Haide U!

geolgo
geolgo  •  24 Septembrie 2011, 00:21

sa dea d-zeu sa iti scoti picioarele in spate din teren!!!nu te uit niciodata cand faceai gesturi obscene;ca sa nu zic ca le dadeai la m£uie la cei care te sustineau odinioara!!esti un rapanos...o zdreamta.....oooooooo LIPITOARE!!!esti praf!!!

pancone51
pancone51  •  23 Septembrie 2011, 23:24

taci bai din gura ca esti prost de bubui ,cand deschizi gura miroase a kkat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează