FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Concurenţă pentru Steaua! Ofertă bombă pentru Ciprian Marica » Dacă acceptă oferta se îmbogăţeşte

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 09:12

Gazeta Sporturilor a anunţat azi în ediţia tipărită noua ofertă a Stelei pentru Ciprian Marica. Atras de mirajul grupelor UEFA Champions League, internaţionalul român e tentat să accepte. Steaua se va lupta cu Getafe pentru semnătura atacantului român. 

“Eu i-am spus să semneze pe doi ani de zile, să dea mai multe goluri şi am înţeles că atunci clubul i-ar oferi 50% dintr-un viitor transfer. Cum ar fi să dea Ciprian 15-20 de goluri, apoi să-l ia o echipă pe 10 milioane, iar el să-şi ia 5 milioane?

La Getafe este o criză financiară în prezent, nu avem lichidităţi. Din păcate, în momentul de faţă politica clubului este axată pe jucătorii liberi sau veniţi sub formă de împrumut.

Ciprian intră în categoria asta a jucătorilor liberi de contract, însă el are nişte pretenţii normale pentru căpitanul naţionalei României, dar clubul Getafe nu poate să plătească în momentul de faţă această sumă”, a spus Cosmin Contra la DigiSport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
andreicagogu
andreicagogu  •  19 Iulie 2014, 15:00

regret, dar becali g. ramane acelasi cancer pe trupul stelei si al romaniei. isaila nu era aproape de o premiera cu silviu lung junior, pentru ca clipa, portar la steagul rosu, chiar a jucat in teren intr-un meci cu steaua in cupa romaniei. ar trebui ca suporterii stelei sa-i dea o lovitrura dobitocului de bacali, prin plecarea de langa echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează