FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Concurență pentru Steaua! Ofertă din Vest pentru Enache » Conducerea îl presează! Ce va trebui să facă dacă rămîne la Astra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 21:39

Președintele Astrei, Dani Coman, a anunțat că Steaua are concurență puternică pentru semnătura lui Gabriel Enache. În schimb, spune că jucătorul are datoria de a-și cere scuze dacă va rămîne la Giurgiu. 

" Enache este jucătorul nostru. S-a făcut o ofertă din partea Stelei, dar mai sînt oferte și din afară, cum ar fi din Grecia. Plus că am mai primit una de la un club dintr-un campionat puternic din vest, pe care i-o vom prezenta.

Sper ca Enache să se gîndească bine ce va face, pentru că este tînăr, care poate progresa.

În cazul în care va rămîne la Astra, va trebui să le ceară scuze colegilor pentru declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme”, a spus Coman la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
gabonne1982
gabonne1982  •  28 Ianuarie 2016, 09:39
Postat de andy_2008 pe 28 Ianuarie 2016, 08:38

Astia de la Astra sunt varza,in frunte cu Sumudica cel cu .... mica si cu marele Dani Coman.Niste mincinosi exact ca *** securist ce i pastoreste.Dati ba banii la jucatori si pe urma ii vindeti unde vreti voi,in India sau Maroc.

nu-i tine nimeni cu forta la Giurgiu.Pot depune oricand memorii daca nu si-au primit banii si devin liberi de contract.Este foarte simplu.Daca ei accepta sa stea la Astra neplatiti de atata timp,este problema lor personala,nu le plangem noi de mila

andy_2008
andy_2008  •  28 Ianuarie 2016, 08:38

Astia de la Astra sunt varza,in frunte cu Sumudica cel cu .... mica si cu marele Dani Coman.Niste mincinosi exact ca *** securist ce i pastoreste.Dati ba banii la jucatori si pe urma ii vindeti unde vreti voi,in India sau Maroc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  28 Ianuarie 2016, 08:21

am aflat ca o echipa de pe Marte e foarte interesata de Enache ! transfer beton,pe 279 de sezoane,nu glume ca la Barcelona...suma de transfer e confidentiala,dar se sopteste ca martienii vor plati in legume si fructe. se pare ca si Budescu este ofertat de alta echipa din Liga Martiana,salariul i se va plati in aur coloidal si sarmale jupiteriene. bursa zvonurilor da aproape sigura o mutere a Astrei pe Deimos,o lume mult mai prietonoasa pentru paron.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează