FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Condescu a băgat jucătorii în şedinţă

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Preşedintele Marin Condescu i-a băgat pe jucători şi pe cei din staff-ul tehnic în şedinţă. Nemulţumit de faptul că în primele trei etape alea returului, Pandurii au acumulat un singur punct din partidelel cu Astra, FC Vaslui şi U Craiova şi au marcat un gol, boss-ul gorjneilor vrea 6 puncte în următoarele două etape: cu Internaţional şi cu Ceahlăul.

Condescu le-a reproşat şi atacanţilor faptul că nu marchează şi i-a ameninţat că îi va trimite la "satelit", în Liga a III-a.

"Dacă nu dai goluri, nu poţi să faci puncte. Mă mir că avem 15 goluri la 21 de puncte. Antrenorul nu are ce să facă, să intre el pe teren? A dat ca fundaş, cît a jucat, mai multe goluri decît au atacanţii noştri. E inadmisibil aşa ceva, cred că din cele 15 goluri pe care le avem, vreo 6-7 sînt date de mijlocaşi şi apărători. Dacă faci o analiză la cîţi atacanţi sînt şi la cît au jucat, e normal că după nume eşti mulţumit, dar după randament nu”, a spus Condescu.

Atacanţii nu au reuşit să înscrie în partida cu U Craiova, deşi au jucat mai bine de 60 de minute cu un om în plus după eliminarea lui Bărboianu. În acest sezon gorjenii au marcat 15 goluri, dintre care 14 în tur.

Condescu a discutat şi cu "principalul" Liviu Ciobotariu pe care îl sprijină în continuare dacă va reuşi două victorii în următoarele două etape.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează