FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Condescu îi vrea pe Verigeanu şi pe Pîrvulescu la Pandurii

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2010 00:00

Marin Condescu este tentat să aducă la Tîrgu-Jiu şi oameni noi în staff-ul de conducere al pandurilor. Deşi preşedintele pandurilor nu a vehiculat nici un nume sînt informaţii că gorjenii i-ar dori la Tîrgu-Jiu pe Florin Verigeanu şi Eugen Pîrvulescu.

 

Verigeanu a fost văzut la meciurile de săptămâna trecută ale juniorilor republicani de la Tîrgu-Jiu cînd discuta cu Condescu. În trecut, Verigeanu s-a ocupat de destinele echipei CSM Rm. Vîlcea, echipă care de vreo cinci ani de zile s-a chinuit să promoveze în Liga 1, dar niciodată n-a reuşit.

Despre Eugen Pîrvulescu se ştie că este din Mediaş, fiul său evoluînd în prezent pentru Gaz Metan. Pîrvulescu senior este un fost arbitru asistent de Liga 1 şi se află în relaţii bune cu anumite persoane din clubul gorjean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  07 Iunie 2010, 05:25

PIRVULECU VINE TRIMIS DE DINAMO CU SARCINI PRECISE, SA IL DEA ACOLO PE CARDOSO SI SA LE DEA MILIONUL SE EURO LA DINAMOVISTI.NU-I BORCEA PROST ISI PLASEAZA OMU SI REZOLVA DOUA PROBLEME DINTR-O SUFLARE.

 •  05 Iunie 2010, 23:15

este el din medias .... dar e gorjean

 •  03 Iunie 2010, 21:24

da sigur daca si astia au ajuns oameni de fotbal atunci pandurii o sa ajunga in C.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează