FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Condescu: "Îl susţinem pe Ionuţ Badea"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2010 00:00

Cei din conducerea clubului spun că îl susţin în continuare pe antrenorul Ionuţ Badea, chiar dacă tehnicianul a reuşit să strîngă doar 3 puncte în cinci etape. Azi, gorjenii au avut o şedinţă care a durat timp de 3 ore, iar la întîlnire a fost analizat startul acestui sezon.

 

"Conducerea clubului Pandurii Lignitul Tîrgu Jiu apreciază activitatea antrenorului Ionuţ Badea şi îl susţine în continuare pentru a forma o echipă de perspectivă şi care să aibă şi rezultate", a declarat preşedintele Marin Condescu într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Surse din cadrul clubului susţin însă că tehnicianul ar putea fi înlocuit din cauza rezultatelor slabe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
suiac
suiac  •  23 August 2010, 18:34

Jumega,nu ai dreptate...Mai bine sa sustina echipa de fotbal si antrenorul(care ne mai aduc totusi si ceva satisfactii pe vremurile astea de criza )decat sa-i dea banii la Boc.Oricum nu prea au legatura unele cu altele...

jumega
jumega  •  23 August 2010, 15:35

sa-l sustii pe banii tai si pa ai ma-tii ma, nu pe ce furi din buzunarele tuturor! esti mare patron pe bani furati si limbi in kur ca sa-i obtii! platiti datoriile ce le aveti la sanatate si pensii de miliarde si lasa afacerile pe bani furati!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează