FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Condescu: "Mingote, Cardoso, Stanca şi Chibulcutean rămîn, restul la judeţ!"

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

În cazul în care gorjenii vor retrograda, preşedintele Marin Condescu este decis să taie în carne vie. „Dacă retrogradăm vom reface o echipă tînără şi de perspectivă. Obiectivul va fi revenirea în primul eşalon. Dacă vom retrograda patru jucători vor fi opriţi în lotul pentru Divizia B, ceilalţi componenţi care nu finalizează contractul vor juca în campionatul judeţean. Mingote, Stanca, Chibulcutean şi Cardoso rămîn, ceilalţi vor juca la Pandurii 3 la nivelul judeţului Gorj, unde  antrenor va fi Bobi Staicu”, a anunţat Marin Condescu.

 

Restul jucătorilor o să joace la judeţ! Le reducem contractele, nu va exista nici un contract de peste 30 de mii de euro. Pentru unii va fi şi mai grav. Acum am văzut jucători care au avut chef să joace. Dacă joacă un an de zile la judeţ o să iasă la pensie de bătrîneţe”, a mai susţinut Condescu.

Noua echipă a pandurilor care va activa la nivelul Ligii a 2-a va fi formată din cei patru jucători opriţi la care se adaugă mai mulţi tineri. „Toată grupa 91 şi majoritatea jucătorilor de la Pandurii 2 vor fi preluaţi de echipa care va juca în B. Mingote, Stanca, Chibulcutean şi Cardoso sînt netransferabili, nu vor pleca! Am văzut declaraţiile domnului Păcurar că-şi va valorifica ofertele. Popete se face antrenor. Toţi vor juca la judeţ, nu ştiu în ce ligă, Onoare sau Divizia D”, a reacţionat Condescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează