FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII A RETROGRADAT

Condescu: "Popa este o variantă de antrenor" // Popa: "Aş lucra cu Clinton şi cu Lewinsky"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Popa şi preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, au făcut următoarele declaraţii după ce formaţia gorjeană a retrogradat.

Ionuţ Popa, prezent la meciul Alba Iulia - Pandurii 0-1: "Nu am negociat cu domnul Condescu să preiau Pandurii. Dacă ar fi după mintea mea, mi-aş alege să lucrez cu Bill Clinton şi cu secretara lui, Monica Lewinsky".

Marin Condescu: "Sîntem retrogradaţi, dar sperăm ca una dintre echipele situate deasupra noastră să nu primească licenţa pentru sezonul viitor. Ionuţ Popa este una dintre variantele pentru postul de antrenor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  22 Mai 2010, 21:32

bai nesimtitilor, omu asta v-a scos din rahat, aveati o echipa care se batea cu sanse mari pt retrogradare si el a dus-o in fruntea clasamentului. nerecunoscatorilor!!!!

 •  22 Mai 2010, 19:59

popica ai facut plinul la uta cit ai cistigat cu datorii cum sta cu gio ai facut performanta fara adversari nu am promovat rusine la gura esti campioni pt noi esti chirila 2 cit ai luat de la u speri ca pleci plin de la arad

 •  22 Mai 2010, 19:19

felicitari popa ai facut plinul. dute la mineri ia si jucatorii lui sandu . ai reusit sa ne scufunzi. cred daca antrena bunicul promovam rusine blatistule

Vezi toate comentariile (3)
Comentează