FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Condescu: "Soţia l-a ajutat pe Dossey să trăiască pînă acum"

Marin Condescu, Ibrahim Dossey
Marin Condescu, Ibrahim Dossey

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, era abătut la aflarea veştii că Dossey a decedat şi a anunţat că îi va ajuta familia cum va putea.

"Îmi pare foarte rău că Dossey a murit. Am vorbit cu Ioana Dossey şi Ibrahim se simţea foarte rău. Am făcut totul pentru a-l muta de la Universitar la Bagdasar. Cei de acolo mi-au spus că vor face tot posibilul pentru a-l recupera. Trebuia să fie transferat la un spital din străinătate.

Ioana, soţia sa, l-a ajutat să trăiască până azi. Ea a fost miracolul, de trei luni nu ştiu dacă a dormit noapte întreagă. Vom încerca să o ajutăm pe Ioana cum putem, deşi ştim că este o femeie puternică", a spus Condescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  09 Decembrie 2008, 19:03

E pacat cand un om moare asa de tanar. Sa ii fie tarana usoara. Sincere condoleante familiei.

 •  09 Decembrie 2008, 15:20

DUMNEZEU SA -L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE...A FOST UN CARACTER DEOSEBIT.NU DERANJA PE NIMENI NICI CU PRIVIREA.IMI PARE RAU.AM SA-MI AMINTESC CU PLACERE DE EL.L-AM AVUT COLEG SI AM FOST SURPRINS DE MODESTIA LUI.IMPORTANT E SA NU-L UITAM SI SA NE ADUCEM AMINTE DE EL.CONDOLEANTE SOTIEI SI MICUTEI JENIFER

 •  09 Decembrie 2008, 15:10

am sperat ca scapa totusi. ce pacat...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează