FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Condiţia care-l va determina să semneze imediat prelungirea » Ce vrea Giedrius Arlauskis de la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 01 ianuarie 2015 10:41

Giedrius Arlauskis va rămîne liber de contract în vară şi deja poate semna cu orice echipă. Portarul Stelei nu se grăbeşte să plece şi ia în calcul serios rămînerea în Ghencea, însă vrea asigurări că echipa va prinde grupele Ligii Campionilor.
”Dacă Arla rămîne la Steaua, pretenţiile noastre financiare nu vor fi exagerate. Scopul nostru, atunci cînd a semnat cu Steaua, a fost să joace în Champions League. A fost foarte aproape anul acesta.

Cred că visul lui se va îndeplini, va mai juca o dată în Champions League. Orice jucător din lume este motivat să ajungă acolo. Cine a jucat prinde gustul şi mai vrea”, a spus Leonid Istrati, impresarul jucătorului, pentru DigiSport.

Citeşte şi: Giedrius Arlauskis le dă noi speranţe fanilor: ”Luăm în calcul serios varianta Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  01 Ianuarie 2015, 15:18
Postat de tbbone pe 01 Ianuarie 2015, 11:16

sau cine a fost jurnalistul care a scris cele mai multe articole negative la adresa Stelei, cautand doar sa provoace si sa instige? stim cu totii, balerina de 140 de kilograme Andr ei Cr ait zoiu, un gras care are poze pe facebook cu fularu lu dinam9 la gat

Cum ai reusit sa-l demasci pe acest rahat cu ochi bre...multe articole nu le semneaza! A sters poza cu steagul militiei a pastrat-o doar pe aia cu ,,tonta'' cand a facut mobilizarea potailor scheunatoare pe Natioal Arena cand pch(potaile ciuaua hippy) l-au spanzurat pe fostul ,,dottore'' de acoperisul stadionului si unde, in numar de aproximativ 5000 l-au sustinut frenetic, in detrimentul sustinerii echipei ,,gazde'' militienesti care avea meci greu acasa si care a fost sustinuta de doar cateva zeci de asistati social ,,gazdele'' nereusind sa se impuna...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Ianuarie 2015, 14:45

...e clar ca vrea bani mai multi ...

forcesteauaforever
forcesteauaforever  •  01 Ianuarie 2015, 14:43

arlauskis are nevoie de Steaua nu noi de el. Sa lase figurile si pretentile.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează