FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Condițiile în care Mircea Rednic ar reveni la Dinamo » Un apropiat a spus totul: „Ar putea redresa echipa”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 14:20 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 18:35

Dinamo are un început de sezon mult sub așteptări. „Câinii roșii” au strâns 5 eșecuri consecutive sub comanda lui Cosmin Contra (44 de ani), iar presiunea asupra lui „Guriță” crește.

Clasament Liga 1: Dinamo ocupă penultima poziție!

În acest context, variante de înlocuire ale lui Contra încep să fie vehiculate. Una dintre acestea este Mircea Rednic, 58 de ani, liber de contract după despărțirea de Poli Iași. Gabriel Răduță, fost șef la Academia lui Dinamo, îl cunoaște bine pe „Puriu” și dezvăluie în ce condiții s-ar putea întoarce pe banca tehnică a lui Dinamo.

Gabriel Răduță: „Rednic, cel mai bine pregătit antrenor care a fost la Dinamo”

„Contra este un antrenor bun, tânăr, are un CV foarte bun. A fost jucătorul lui Dinamo, dar eu cred că Rednic e altceva. E cel mai bine pregătit antrenor care a fost la Dinamo. Am mai vorbit cu Rednic în urmă cu o săptămână. Țin legătura cu foștii mari fotbaliști. Rednic nu se aruncă cu capul înainte. Dacă vine, trebuie să fie susținut. Are nevoie de susținere și continuitate.

Rednic și-a atras o grămadă de antipatii, dar echipa era la zi cu salariile. Cu siguranță ar putea să redreseze echipa. Cum să nu fie potrivit? Ar fi foarte potrivit. El știe să facă atmosferă, să țină echipa. Toată lumea era mulțumită. Eu am văzut unitate de grup. Era o familie, o atmosferă foarte bună. Mai rar am văzut așa ceva”, a declarat Răduță pentru ProSport.

Eu sunt adeptul continuității. Mi-aș dori să rămână Cosmin Contra pentru că este proiectul lui. Este o perioadă scurtă și văd că jucătorii nu s-au adaptat fotbalului românesc, mai sunt și problemele financiare.
- Gabriel Răduță

Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo în 4 rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019. Alături de alb-roșii, a cucerit un titlu în Liga 1, în sezonul 2006/2007. Are alte 5 trofee în palmares, 4 câștigate cu Rapid, unul cu Xazar Lankaran din Azerbaidjan.

Cel mai recent, Rednic a antrenat Poli Iași. În 21 de meciuri, a obținut doar 6 victorii, fiind învins de 11 ori. Alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate.

VIDEO. Poveste amuzantă cu Mihai Teja și Rednic: „I-am spus «Mircea, bagă un mijlocaș ofensiv!». Și am luat vreo patru”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ce avere ar trebui să aibă șefii lui Dinamo ca să susțină clubul? Un doctor în economie dă verdictul: „Asta e suma ce trebuie să o aibă Cortacero în cont”

Cu bagajele în stradă: spaniolii de la Dinamo, dați afară din hotel!

Cornel Dinu critică deciziile lui Contra: „Total lipsit de logică! Care e diferența între Popa și Nemec?”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
ucv1948
ucv1948  •  12 Noiembrie 2020, 12:01

S-a inceput deja strangerea de fonduri in randul suporterilor Univ Craiova ( CSU si FCU au facut front comun in aceasta speta ) pentru a ridica o statuie de mari dimensiuni in centrul Craiovei , in cinstea acestor 'Apostoli ai dreptatii' spanioli , care prin 'lucrarea' lor vor sterge aceasta pata neagra ( dinamo ) din istoria acestei tari . . . In numele celor nedreptatiti de-a lungul timpului de aceasta creatie bolsevica ( dinamo ) , Va multumim !!!!!!

nikolas.
nikolas.  •  12 Noiembrie 2020, 02:51
Postat de creeperno pe 11 Noiembrie 2020, 22:39

Rednic e mult peste contra

da nu vine pe biscuiti faramati

creeperno
creeperno  •  11 Noiembrie 2020, 22:39

Rednic e mult peste contra

Vezi toate comentariile (20)
Comentează