FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-6

„N-am mai trăit niciodată o asemenea rușine” » Conducerea lui FC Argeș le arată obrazul fotbaliștilor: „M-am certat cu domnul Gentea pentru ei!”

FC Argeș a fost umilită de CFR Cluj / Sursă foto: Raed Krishan +29   FOTO
FC Argeș a fost umilită de CFR Cluj / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 11:40 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 12:21

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, le arată obrazul jucătorilor după o nouă umilință încasată în play-off, 0-6 pe teren propriu cu CFR Cluj.

„Măcelăriți” de liderul Ligii 1 chiar în ziua în care aniversau 50 de ani de la primul titlu din istorie, fotbaliștii alb-violeților au ajuns la 14 goluri încasate în ultimele 3 partide, un record negativ nemaivăzut de la introducerea actualului sistem competițional. Oficialii par să-și pierdut răbdarea, iar în vară se anunță o remaniere importantă în Trivale.

Ce urmează la FC Argeș: „Nu ne vine să credem ce am pățit! Aducem 6-7 jucători”
fc argeș - cfr cluj 0-6
Ce urmează la FC Argeș: „Nu ne vine să credem ce am pățit! Aducem 6-7 jucători”

Jean Vlădoiu: „N-am mai trăit niciodată o asemenea umilință!”

„M-am certat de «n» ori cu domnul Gentea (n.r. - primarul Piteștiului) pentru unii dintre jucători, dar nu-mi pare rău. Am dus lupte grele, însă atitudinea unora e de neînțeles. Din păcate, unii dintre ei m-au dezamăgit. Dar ne-am făcut temele și știm ce va urma. 

Rușine mai mare ca asta n-am trăit, nici în carieră de fotbalist, nici în cariera de antrenor, nici în cariera de conducător! Cea mai umilitoare seară! Jucătorii au fost neputincioși. Unii dintre jucători sunt în vacanță deja. Mi-e jenă să ies pe stradă, mi-e jenă să vorbesc la TV”, a declarat Jean Vlădoiu, la Pro X. 

Am făcut o analiză, știu despre ce e vorba. Am încercat să rulez tot lotul, să le dau o șansă tuturor. Nu vreau să vorbesc acum. După meciul de Cupă vom trage niște concluzii. Azi a fost o zi importantă pentru club. Au venit multe personalități ale fotbalului argeșean și ne-am făcut de râs. Îmi cer scuze. 

Eu sunt principalul responsabil. Disciplinar, jucătorii nu au avut probleme, poate doar mental. Au intrat în vacanță mai devreme decât era cazul. Vom face o analiză a meciului, nu trebuie să mai repetăm aceleași greșeli.

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

24 de goluria încasat FC Argeș în acest play-off. De la implementarea noului sistem competițional, numai ASA Tg. Mureș a fost „perforată” de atât de multe ori, dar în 10 etape

FOTO / Cele mai tari imagini din FC Argeș - CFR Cluj 0-6

+25 FOTO

VIDEO FC Argeș a sărbătorit 50 de ani de la câștigarea primului titlu

Citește și alte știri despre FC Argeș:

Ce urmează la FC Argeș: „Nu ne vine să credem ce am pățit! Aducem 6-7 jucători”

De ce a băgat FC Argeș rezervele cu CFR Cluj? Șase titulari, menajați de Prepeliță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
coco1987
coco1987  •  08 Mai 2022, 19:15

Hi Jeane, ca ai mai trait cel putin o rusine ca asta. Iti mai aduci aminte cand ai intrat in meciul cu Elvetia ?

lionforever
lionforever  •  08 Mai 2022, 17:19

S-au menajat pentru cupa dar ii bate voluntari si la pitesti. Aatia de acum se cred urmașii lui dobrin doar ca ei sunt de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  08 Mai 2022, 12:32

Putina decenta nu ar strica... Stia toata lumea ca franarii vin cu cea mai buna echipa, cu gandul doar la victorie. In aceste circumstante, care a fost logica sa folosesti in teren rezervele?! Si tot tu te superi ca prostu' pe sat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close