FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conducerea FCSB se contrazice cu jucătorii: "Mai lăsați-mă și cu asta"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 14:09

După FCSB - CFR Cluj 1-1, Mihai Pintilii declara că Viitorul sau U Craiova ar trebui să câștige titlul de campioană pentru că practică cel mai frumos fotbal din Liga 1. 

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a declarat că nu este de acord cu mijlocașul stelist și a spus că rezultatele sunt mai importante decât jocul spectaculos.

"De obicei nu câștigă echipa care joacă cel mai frumos fotbal. Aseară a fost încărcătură nervoasă. S-a văzut ce nervi și ce adrenalină avea fiecare jucător.1 Una e să joci fără presiune, cum a jucat Iași cu CFR și cu Steaua. A jucat frumos și a pierdut. La fel a fost la Craiova cu Viitorul, nu a existat presiune.

Aici e presiunea locului 1 și singura șansă de a ajunge la masa celor bogați. De aceea e atâta încrâncenare. Care meci de la Craiova? Craiova de ce nu a jucat așa și în alte dăți? Când avea presiune și sanse la titlu nu a jucat așa. Ce să facă Craiova cu locul 3? Nu e nicio diferență între locul 3 și 4. Banii s-au dat înainte de playoff.

La unele echipe nu mai e presiune. Uitați-vă la Astra, să vedeți ce jocuri face. Dar nu e presiunea locului. Zicea cineva aseară că trebuie să jucăm fotbal. Dacă am fi investitori la Steaua sau Cluj, am vrea să jucăm frumos și să pierdem? Peste 3 ani se uită jocul frumos și se ține minte rezultatul. Mai lăsați-mă cu jocul frumos.

Eu sunt convins ca milioanele de suporteri au fost fericiți pentru rezultatul cu CFR și că avem șanse să câștigăm campionatul", a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adrianii111
adrianii111  •  30 Aprilie 2018, 23:05

eu unul n am fost bucuros de rezultat,ci dimpotriva,dezgustat de spectacolul oribil din teren.a fost o jignire adusa fotbalului orchestrata de doi antrenori care si merita locul mai degraba la muncile campului...oare tot presiunea l a facut pe benzar sa rateze TOATE centrarile in acest meci,incat am ajuns sa l regretam pe enache?.se fereau cu totii de minge de parca era o bomba:)

adrianii111
adrianii111  •  30 Aprilie 2018, 22:55

cu tot respectul pentru dl duckadam,meseria jucatorilor este de fotbalisti,iar ceea ce ne-au aratat ieri ambele formatii nu este presiunea rezultatului ci lipsa de valoare,frica,meschinaria,limitarea si mai ales lipsa de respect fata de munca pe care o fac,pe care si-au ales-o si care ii umple de bani nemeritati..e inadmisibil sa chinui mingea 90 de minute in asemenea hal incat cine se uita are impresia ca vede turca amestecata cu un hei-rup din rugby.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  30 Aprilie 2018, 20:30
Postat de stoichkov10 pe 30 Aprilie 2018, 17:03

" Ce să facă Craiova cu locul 3? Nu e nicio diferență între locul 3 și 4" locul 3, Europa League calificari.

Craiolguta castiga oricum cupa si merge in Europa, asta era intelesul declaratiei. Bataia pt locul 4 care duce in EL va fi dura.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează