FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Conducerea Pandurilor iese la atac după 1-1 cu Dinamo: "Balaj a făcut exces de zel!" » Replică pentru Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 13:34

Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, a vorbit despre eliminarea lui Edi Iordănescu, din finalul meciului cu Dinamo, și spune că Balaj a greșit.

"Sper ca Edi să fie iertat. A fost exces de zel din partea arbitrului. Nu îi facem un proces de intenție lui Balaj, care la meciul cu ASA ne-a dat un penalty pe care jumătate de țară nu l-a văzut, la faultul lui Stăncioiu asupra lui Hora.

Edi Iordănescu a fost eliminat pentru un gest minor. El doar a aplaudat pe bancă", a spus Răducan, pentru GSP.RO.

Președintele gorjenilor i-a dat o replica și lui Dinu Gheorghe, care i-a criticat pe Mihai Răduț, Ioan Hora și pe Dan Nistor, la pauza meciului Dinamo - Pandurii.

"Răduț este la cel mai bun sezon din carieră. Are cinci goluri marcate și o prezență în naționala României. Nistor e căpitanul echipei de pe locul doi, iar Hora are 25 de goluri marcate începând cu vara lui 2014. Respect opiniile despre Pandurii, dar să fie obiective", a adăugat Răducan.

"Răduț este autorul golului dinamovist! Autor, nu coautor! Nu vreau să-l acuz de nimic, dar n-ai voie să faci o asemenea greșeală la acest nivel. El păcălește fotbalul de mai mulți ani.

Dacă Răduț, Hora și Nistor nu vor fi scoși la pauză, Pandurii n-are nicio șansă să mai scoată ceva din acest meci. Cum să-l iei pe Hora la națională și să-l lași acasă pe Alibec? Nu se poate așa ceva" Dinu Gheorghe, la Digi

Citește și: Edi Iordănescu, sfătuit cum să "trișeze" pentru a scăpa de suspendare: "Să facă la fel ca Șumudică"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
attila55
attila55  •  21 Martie 2016, 18:30

dinu gheorghe este plin de dusmanie fata de DINAMO,el il certa pe RADUT pt ca a dat gol DINAMO...referitor la meci l am remarcat pe filip,cel mai periculos adversar pt DINAMO...vezi ploaia de faulturi in preajma careului..vezi pasa din min 89 la STANCA...la mare lupta cu filip il remarc si pe turistul hanca....anton decisiv si el la golul egalizator...este bun egalul cand joci in 8 oameni !!!!

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  21 Martie 2016, 18:15
Postat de Lengyel Adrian pe 21 Martie 2016, 13:54

Prezentele jucatorilor de la Pandurii la nationala (exceptia fiind Sapunaru) tin strict de relatia tata fiu asa ca ar fi mai bine pentru efeminatul ala de Narcis sa taca!!!

adica nu-l iei pe golgheteruyl campionatului Hora dar il iei pe Chipciu sau poate il iei pe varful de culoare de la dinamo. Poate merita si Alibec la nationala dar cu siguranta nu in locului lui Hora. Alibec da mai putine goluri si are o viteza in minus.

ottobraun
ottobraun  •  21 Martie 2016, 14:29

Balaj a fost platit de puscarias sa fie egal scorul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează