FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea stelistă ia măsuri antipetrecăreţi » Maicon e băiat de casă

Maicon a fost împrumutat pînă în iunie, pe 200.000 de euro Foto: Gabriela Arsenie
Maicon a fost împrumutat pînă în iunie, pe 200.000 de euro Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 07:31

Atacantul de 22 de ani, adus împrumut de la Volin Luţk, stă în Bucureşti împreună cu soţia sa

Nu a apucat să debuteze încă la Steaua, însă fanii îl cer insistent în echipă. Brazilianul Maicon de Oliveira este văzut drept un salvator al ofensivei roş-albaştrilor, chiar dacă el nu a evoluat decît un meci în Ghencea, şi acela la echipa secundă.

Cunoscînd spiritul de petrecăreţi al sud-americanilor, conducerea stelistă a pus o condiţie esenţială atunci cînd a fost de acord cu transferul atacantului în Ghencea. "Vrem să vii la Bucureşti cu soţia ta, să nu vedem poze cu tine prin ziare!", i-au transmis şefii roş-albaştrilor.

Maicon s-a conformat, iar în momentul în care clubul i-a oferit un apartament, a chemat-o în România pe soţie. Coechipierii sînt impresionaţi de comportamentul său: "Nici nu zici că e brazilian. Cred că în Bucureşti nu ştie altceva în afară de drumul de acasă la stadion şi înapoi. Se vede că a fost un copil amărît şi acum trage tare să ajungă cineva în fotbal!".

Regii petrecerilor
În afara lui Maicon, Steaua mai are în lot alţi doi brazilieni: pe Bonfim şi pe Ricardo. De la sosirea lor în Ghencea, ambii au fost implicaţi în mai multe scandaluri, ei fiind surprinşi de paparazzi părăsind cluburile bucureştene la ore matinale. De altfel, Bonfim a recunoscut chiar într-un interviu dat în Gazetă: "Aşa sîntem noi, brazilienii, ne place să ne distrăm mai mult decît alţii!".

"Îmi place muzica, îmi place să dansez, dar o fac doar acasă. Am venit în România să joc fotbal, nu pentru distracţie!'
Maicon, atacant Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
claudiub_80
claudiub_80  •  16 Martie 2011, 11:25

Ionuţ Petrişor, Remus Răureanu sa va chis in gat de ziaristi buni!!!!!!!

star01
star01  •  16 Martie 2011, 09:44
Postat de georgevici pe 16 Martie 2011, 08:00

Mai slab decat Bila, cracanatul de Dica sau Surdu musca fara cap, nu are cum sa fie. Dar cum spunea cineva mai sus, pina il baga astia in teren , expira imprumutul.

asa cred si eu..ar trebui sa i se acorde macar o sansa....

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Martie 2011, 09:21

Eu zic ca merita sa il ridicam in slavi macar dupa ce il vedem jucand macar un pic, nu credeti? Oricum, e ridicol ca nu a fost inca bagat macar 5minute. Iar "specialistul" Lita Dumitru deja si-a formulat o parere despre el: "nu e fotbalist". Lacatus a zis la fel. Deci, sunt sanse mari de tot sa fie ceva de capul acestui baiat cand astia 2 zic ca nu e bun de nimic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close