FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Conducerea clubului din Liga 1 contraatacă în relația cu suporterii: ,,Comercializarea produselor fără acordul nostru e infracțiune!"

UTA a emis un comunicat amenințător la adresa fanilor din „Suporter Club UTA”.
UTA a emis un comunicat amenințător la adresa fanilor din „Suporter Club UTA”.

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 20:40 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 20:40

UTA a emis un comunicat amenințător la adresa fanilor din „Suporter Club UTA”.

Comunicatul vine ca urmare a intenției „Suporter Club UTA” de a retrage clubului dreptul de a desfășura activități comerciale din cauza unor practici considerate abuzive, după cum GSP.ro a mai informat.

Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”
Rapid
Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”

UTA contraatacă în relația cu suporterii! Comunicat oficial

„Asociația Suporter Club UTA Arad, de aproape un an de zile, dezinformează agresiv publicul și propriii membri cu scopul de a discredita conducerea clubului UTA și a dezbina opinia publică arădeană interesată de echipa-simbol a orașului în încercarea de a facilita o preluare forțată a clubului. 

Din păcate, această campanie a prejudiciat imaginea clubului, iar efectele ei s-au resimțit în mod negativ și pe plan sportiv.

SCU, prin diverse acțiuni cum ar fi ședințe, comunicate, scrisori, dar nu numai, anunță că retrage clubului dreptul de a folosi marca UTA în scop comercial, cu scopul de a aduce stafful care administrează și activitatea echipei de fotbal în imposibilitatea de a desfășura activități comerciale în acest sens. 

Uită însă să precizeze că SCU nu deține și nici nu a deținut vreodată acest drept, altfel spus acțiunile sale sunt doar simplă propagandă în încercarea de a dezorienta publicul larg, neinformat.

În concluzie, SCU a înșelat și înșală în continuare publicul și propriii săi membri susținând că deține drepturile comerciale (o exprimare destul de vagă) asupra mărcii UTA. Drepturile comerciale, în sensul la care se referă SCU, pentru marca UTA le deține exclusiv clubul. 

Drept consecință dorim să clarificăm acest aspect: producția sau comercializarea produselor cu marca UTA fără acordul scris al conducerii clubului se consideră contrafacere (infracțiune) și este sancționată conform legii mărcilor.

Clubul deține în mod exclusiv licențele mărcii UTA prezentate mai sus datorită gestului domnului Costea Călin, cel care a cedat aceste drepturi clubului nostru gratuit, fără nicio pretenție. Pe această cale îi mulțumim”, se arată în comunicatul emis de UTA.

VIDEO. Și-au flexat mușchii la piscină: Deac, de pe coperta „Men's Health” + FCSB, ca la Herculane: cine a fost „victima” lui Crețu și Nikolov

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Acum avem și număr 22!”

VIDEO Cum îl vede Săpunaru pe antrenorul Adrian Mutu: „Când a venit la noi, era ciudat să-l numesc așa” + ce spune despre retragere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
kordell
kordell  •  14 Ianuarie 2023, 17:46
Postat de sadiku_is_back pe 14 Ianuarie 2023, 12:03

Tu mai ai vesta cu dinamo ??

Inramata ,la loc de cinste in sufragerie !

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  14 Ianuarie 2023, 12:03
Postat de paolo12 pe 14 Ianuarie 2023, 06:40

Nu mai ai tricou de *** ***? Ca alea de caine rosu se poarta doar în Divizia A.....

Tu mai ai vesta cu dinamo ??

paolo12
paolo12  •  14 Ianuarie 2023, 06:40
Postat de sadiku_is_back pe 13 Ianuarie 2023, 21:35

Eu vreau tricou cu fc fcsb ...stie cineva de unde sa iau ?? Am fost in ghencea sa iau ...asa mi-a zis prostul ala de randoom ca steaua este fcsb ...si am gasit tricouri cu steaua ...nu scria nicaieri fcsb

Nu mai ai tricou de *** ***? Ca alea de caine rosu se poarta doar în Divizia A.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează