FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Conflict aprins la Steaua! A fost dat afară și a plecat plîngînd de la club » Finul lui Gigi Becali a luat decizia

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2015 15:44

Pedrazzini, şeful Centrului de juniori din Ghencea, l-a făcut să plîngă pe Nana Falemi, antrenorul juniorilor B, care a ieşit în lacrimi după întîlnire. 

Deşi a venit la Centrul de copii şi juniori al Stelei de doar trei luni şi a reuşit să califice echipa în turneul semifinal, unde a obţinut 4 puncte (o singură înfrîngere, 0-3 cu Academia Hagi), Nana Falemi e pe făraş.

"A făcut echipa fără să ţină cont de indicaţiile lui Pedrazzini, ceea ce l-a nemulţumit pe acesta", povestesc apropiaţii formaţiei de juniori. Italianul a avut o discuţie cu fostul internaţional camerunez, prin care l-a anunţat că nu mai are ce căuta la echipă!

Mai mult, povestesc sursele Gazetei, Pedrazzini a vrut să îl dea afară pe Falemi încă de la turneul semifinal, desfăşurat la începutul săptămînii, la Tărlungeni.

"Italianul a stat doar la primul meci al turneului, cînd, la fel, a izbucnit. A vrut chiar să cheme un alt antrenor de la grupele de copii şi juniori, pentru restul meciurilor, însă omul a refuzat!".

După şedinţa furtunoasă, Nana Falemi a ieşit cu lacrimi în ochi, povestesc cei care au văzut scenele. La fel şi copiii. Tehnicianul juniorilor n-a dorit să comenteze informaţiile.

"Nu am nimic de declarat, nu ştiu de unde au apărut ştirile astea! OK?!"  Massimo Pedrazzini, antrenor Steaua

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
leoc980
leoc980  •  21 Mai 2015, 09:09
Postat de hanmocar pe 21 Mai 2015, 07:42

STEAUA ESTE UN CLUB PRIVAT !!! ORICE OM INTREG LA MINTE ISI STABILESTE SINGUR STRATEGIA FINANCIARA ! *** !!!

Frumos spus, dar de ce esti milog cand chemi suporterii sa dea cu banu'? Nu direct, dar ii chemi sa ajute echipa sa ia titlul ca apoi sa pui mana pe banii de la UEFA. Ia pune tu si bani daca tot ai strategie financiara!

hanmocar
hanmocar  •  21 Mai 2015, 07:44

FITUICA TOT FITUICA RAMINE !!!

hanmocar
hanmocar  •  21 Mai 2015, 07:42

STEAUA ESTE UN CLUB PRIVAT !!! ORICE OM INTREG LA MINTE ISI STABILESTE SINGUR STRATEGIA FINANCIARA ! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close