FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

Andrei Nicolescu are de ce să fie îngrijorat / foto: GSP
Andrei Nicolescu are de ce să fie îngrijorat / foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2023 10:33 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 15:17

Vestea unei noi amânări în dosarul privind noul plan de reorganizare provoacă unele consecințe devastoare pentru Dinamo, cu implicații imediate! Iar reacția deznădăjduită a lui Andrei Nicolescu de la Tribunal explică multe. GSP.ro a aflat că noii acționari ai „câinilor” sunt obligați să scoată din buzunar o sumă uriașă până pe 23 august. Altfel, „fantoma” falimentului riscă să-i „bântuie” din nou pe șefii din Ștefan cel Mare!

Revenirea lui Dinamo în Superligă ar fi trebuit, măcar în teorie, să aducă liniștea în club. Fanii sperau că promovarea va veni de la sine cu investiții, stabilitate și îndeplinirea pașilor normali în ceea ce privește ieșirea din insolvență. Numai că, în decurs de doar câteva săptămâni, în Ștefan cel Mare s-a reinstaurat haosul! 

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap! „Câinii” au mers iar la Tribunal în această dimineață: o nouă amânare și multe semnale îngrijorătoare
DINAMO
Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap! „Câinii” au mers iar la Tribunal în această dimineață: o nouă amânare și multe semnale îngrijorătoare

Dinamo, față în față cu consecințe dramatice

Clubul e scindat în acest moment de o explozivă bătălie în culise între cele două tabere din conducere și, de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, pe dinamoviști i-au ajuns din urmă și vechile probleme cu banii. „Câinii” au tot sperat că li se va aproba noul plan de reorganizare, dar azi au mai primit o lovitură din partea judecătorului sindic.

Concret, o nouă amânare, până pe 4 septembrie, ipostază care o aruncă pe Dinamo într-o postură de-a dreptul dramatică!

Situația nu-i deloc roz pentru dinamoviști, deoarece judecătorul sindic pare să acrediteze ideea că actualul plan de reorganizare, cel în plină derulare, inițiat în 2021, trebuie să-și vadă de desfășurarea planificată de „câini”. Șefii lui Dinamo sunt obligați, așadar, să plătească, așa cum și-au asumat încă de la început, datoriile pentru toți salariații păgubiți și pentru „bugetari”. 

Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

Dinamo în pericol. Banii sau viața!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Nicolescu&Voicu sunt buni de plată în acest moment! Aceștia se văd nevoiți să înceapă achitarea plăților restante din cel de-al doilea an de insolvență, semestrul șapte, pentru toți salariații! 

Până pe 23 august, ei ar trebui să plătească, în total, 1,6 milioane de euro! Apoi, alte două milioane de euro ar trebui virate până în noiembrie! Practic, numărătoarea inversă până la scadența din 23 august a început deja!

Dacă banii nu vor fi plătiți, dinamoviștii vor trebui să dea explicații pe 4 septembrie, în fața judecătorului sindic. Riscul ca noul plan să fie aprobat scad, deci, considerabil!

„Abia aștept să văd de unde scot banii domnii de la «Blink-Blink»

Radu Bîrlică, fost angajat la Dinamo, care se numără printre contestatarii modificării planului de reorganizare, a satirizat situația într-un scurt dialog purtat cu GSP.ro: 

„Abia aștept să văd de unde scot banii domnii de la «Blink-Blink» pentru a plăti salariile din plan”, a spus fostul director de marketing din club. (n.r. Bîrlică apelează la o ironie față de SeedBlink, platforma de crowdfunding promovată de acționari)

VIDEO Dezvăluiri despre haosul de la Dinamo: „La juniori e o imagine dezolantă! Copiii stau la coadă să bea apă de la cișmea”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap! „Câinii” au mers iar la Tribunal în această dimineață: o nouă amânare și multe semnale îngrijorătoare

EXCLUSIV I-a lăsat cu ochii-n soare! Detalii de la negocierile dintre Dinamo și Ștefan Radu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
istet10
istet10  •  16 Iulie 2023, 17:00
Postat de sofronie.parpanghel pe 14 Iulie 2023, 11:29

GSP.ro iar citim o mie de comentarii tâmpite ale prostalaului gigist! Moderati-va turma gigistă daca mai vreți să vă citească cineva!

Mai tampite ca ale tale, nu exista, PROSTALAULE!

marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 12:15
Postat de ChienRed pe 15 Iulie 2023, 21:28

ba da nu comentai tot tu acum 1 an tot ca falimentt ca iminent ca prostlent ?

corect,acum un an am spus si uite ca s-a deverit. sau ai tu 4 milioane de euro doar pentru datorii pana in noiembrie 2023? faliment placut.

ChienRed
ChienRed  •  15 Iulie 2023, 21:28
Postat de billwader pe 13 Iulie 2023, 15:24

pai treaba cu falimentul vostru este iminent. adica cat de prost sa fi sa platesti aiurea 500 de mii de euro cand tu nu ai bani sa platesti datoriile reale cand pana in 23 august ai de dat aproape 2 milioane de euro pentru a nu intra in faliment? cine a dat aia 500 de mii? eu stiu. sunt din drepturile tv. dar bani aia s-au terminat acum. aproape 2 milioane de eureo nu mai au de unde sa vina intr-o luna. sunteti practic ca si desfiintati., va mai batem noi inca o data in 22 iulie pe Ghencea si dupa va puteti desfiintat.

ba da nu comentai tot tu acum 1 an tot ca falimentt ca iminent ca prostlent ?

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close