FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, 27 FEB, ORA 14:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Consilierul patronului Walter luptă cu lopata împotriva nămeţilor!

Ioan Mărginean +2   FOTO
Ioan Mărginean

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 12:55

Ioan Mărginean a ajutat ieri la deszăpezirea terenului de la Alba Iulia, care vă găzdui duminică partida dintre "U" Cluj şi FC Braşov.


"Studenţii" de la "U" Cluj fac tot posibilul să asigure condiţii decente pentru partida de duminică de la Alba Iulia. Ioan Mărginean, consilierul patronului "şepcilor roşii", Florian Walter, s-a "înarmat" ieri cu o lopată pentru a ajuta la deszăpezirea terenului de la stadionul Cetate. Alături de alţi 40 de muncitori, cel poreclit "Limoniu" a fost descurajat de ritmul în care se depune zăpada. "De două zile tragem aici şi tot degeaba. Orice am face, gazonul va fi şi mai prost la ora jocului. Muncim degeaba", s-a plîns Mărginean.

Nu e prima dată cînd un oficial al Universităţii înfruntă calamităţile naturii. În tur, meciul dintre "U" Cluj şi Vaslui (1-1), a fost întrerupt o jumătate de oră din cauza unei furtuni cumplite. Atunci, directorul sportiv Paul Cazan n-a ezitat să pună mîna pe mătură pentru a degaja bucăţile de gheaţă de pe suprafaţa jocului.

"Limoniu" a făcut parte pînă de curînd şi din corpul de observatori, dar a renunţat la începutul sezonului. Mărginean a fost alături de "studenţi" în cantonamentul din Antalya. Mîna dreaptă a patronului Walter, "Limoniu" e consultat în ceea priveşte transferurile. Oficialul a surprins la derby-ul cu CFR Cluj, din tur (1-1), cînd s-a dezlănţuit de la tribuna oficială, urlînd în direcţia antrenorului de atunci, Marian Pană. "Fă, bă, şi tu o schimbare!".

"Muncim degeaba. Asta e, jucăm în aceste condiţii, dacă aşa s-a hotărît"
Ioan Mărginean

"U" e pe locul 13 în clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu
9 meciuri - 3 victorii - 4 egaluri - 2 înfrîngeri - golaveraj 12-11 - 13 puncte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nae1972
nae1972  •  26 Februarie 2011, 10:36

Asa trebuia sa-ti echipa sau o pui dupa ce pierde cu Brasovul? FORTZA STEAGU!!!!

remb
remb  •  25 Februarie 2011, 13:56

DAAA, sigur cum sa nu, cu o singura mana.......iete pleosc vrajeala.....asta e reclama gratuita la "U"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close