FOTBAL  »  Superliga  »  

Conspiraţia provinciei

Articol de - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a dezvăluit conpiraţia echipelor din provincie pentru a învinge Capitala. “Provincia este peste Bucureşti în acest start de sezon. De fapt, ăsta e planul nostru secret, al provincialilor, să întrecem Capitala”, a explicat tehnicianul.

 

"După atîţia ani de dominaţie a formaţiilor din Capitală, cred că a venit momentul ca şi provincia să aibă grupări puternice, peste cele din Bucureşti. Sincer, eu nu ştiu dacă la finalul campionatului va fi vreo echipă din Capitală pe primele două locuri ale clasamentului. N-aţi văzut că nici în Cupă n-a mai rămas nicio formaţie din Capitală? Se mai ridică şi provincia", a comentat Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  01 Martie 2008, 10:54

DE LA CE TE-AI LUAT MARIUS ,NU ESTE NIMENI ACOLO SA TE TINE

 •  01 Martie 2008, 10:54

pentru Marius M.! oare tu stii ce inseamna taran? sau te-a executat mata cu tinta!!!

 •  29 Februarie 2008, 15:41

Taran esti tucu iesenii tai!!! "Provincial" esti tu si cu toti aia care folositi cuvantu asta, fara sa stiti ce inseamna el!!!! mai uite-te in DEX si vezi ce inseamna, taran borat ce esti!!!!!!Daca nu locuiesc in Bucuresti, asta nu inseamna ca sunt "provincial" (adica taran, naiv, de la periferie, etc). Mai invata sa vorbesti romaneste, tarane!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează