FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fostul șef de la Dinamo, în dezacord total cu suporterii: „Absolut de neînțeles ce au făcut, să fie clar!” » Cere de urgență un transfer pe un post-cheie

Suporterii lui Dinamo au boicotat derby-ul cu Rapid / Sursă foto: Facebook +30   FOTO
Suporterii lui Dinamo au boicotat derby-ul cu Rapid / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 15:45 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 21:36

Constantin Anghelace, fostul președinte al celor de la Dinamo, consideră că suporterii „câinilor” au comis o eroare majoră când au luat decizia de a părăsi stadionul fix înainte de startul derby-ului cu Rapid, pierdut cu 0-4. Ex-oficialul dinamovist e de părere că lipsa galeriei a contribuit la rezultatul usturător de pe tabelă. 

Suporterilor dinamoviști le-a fost interzis accesul în sector cu scenografia pe care o pregătiseră pentru derby și, în semn de protest, galeria oaspeților a părăsit arena. Contactat de GSP.ro, Anghelache a catalogat drept eronată decizia extremă luată de ultrașii lui Dinamo.

Nicolescu, declarații controversate despre scenografia rasistă a galeriei lui Dinamo: „Arta, în orice formă a ei, are nevoie de metafore”
RAPID - DINAMO 4-0
Nicolescu, declarații controversate despre scenografia rasistă a galeriei lui Dinamo: „Arta, în orice formă a ei, are nevoie de metafore”

Constantin Anghelache, poziție fermă: „Suporterii lui Dinamo ar fi trbuit să stea în stadion”

„Partida de aseară a însemnat o surpriză mare și pentru mine, nu neapărat din cauza rezultatului, ci prin prisma jocului lui Dinamo din minutul 35 încolo, care a fost destul de neasigurat

A fost un concurs de împreujurări total nefericit și pe care eu îl detest, să fie foarte clar. Suporterii lui Dinamo ar fi trebuit să stea în stadion, ca să nu creeze o stare de spirit întoarsă! Pentru mine, decizia lor a fost absolut de neînțeles!

Poți fi supărat, poți fi nemulțumit, dar nu-ți lăsa echipa absolut singură, cu peluza goală! A fost un factor care a contribuit!”, a spus Anghelache, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.ro.

Constantin Anghelache, poziție fermă: „Problema numărul unu a lui Dinamo e organizarea jocului”

„Profesorul” Anghelache și-a continuat analiza:

„Primele 35 de minute au arătat că Burcă pregătise oarecum bine jocul. Am impresia că acea eroare absolut copilărească a lui Amzăr (n.r. - care a comis penalt la 0-0) a «rupt» meciul. 

Eu sunt convins că Burcă așa pregătise meciul: «Domnule, noi nu trebuie să luăm gol, trebuie să conservăm balonul și, cum avem ocazia, să dăm și noi gol». Dar meciul s-a «rupt», pur și simplu, acolo. Sunt sigur că la pauză le-a cerut mai mult presing, mai multă circulație a balonului și sporirea acțiunilor de atac. Dar n-a mai fost organizare. 

Problema numărul unu a lui Dinamo e organizarea jocului, pe care, până în repriza a doua, Burcă a arătat că știe să o facă” a mai spus fostul conducător din Ștefan cel Mare. 

Anghelache: „Lui Dinamo îi trebuie un fundaș central!”

Anghelache consideră că Dinamo trebuie să transfere cât mai rapid un fundaș central:

„E o problemă care cere două săptămâni, care-l vor ajuta pe Ovidiu să vadă ce poate face. Are și ghinion în apărare, Ricardo Grigore a pățit ce a pățit. (...) Eu sper ca acest rezultat să fie o etapă trecătoare, dar trebuie văzut imediat de ce e capabilă Dinamo cu acest lot. 

Fostul șef de la Dinamo, în dezacord total cu suporterii: „Absolut de neînțeles ce au făcut, să fie clar!” » Cere de urgență un transfer pe un post-cheie
Constantin Anghelache / Sursă foto: Arhivă GSP

Ghezali nu intră în formă deloc, Țîră intră pe teren doar ca să fie o schimbare, dar nu are valența de a schimba ceva în mod deosebit. Pe Borcea îl bagi ca să fie, Irimia e un copil, inclusiv Amzăr greșește foarte mult!

Lotul trebuie în continuare completat! Eu le-am recomandat un fundaș central, dar au spus că nu-l iau, că au destui! Să fim sinceri, Patriche are știința jocului, dar nu mai are forța pentru joc. Le trebuie neapărat un fundaș central!”, crede Anghelache. 

VIDEO Cornel Dinu a dat de pământ cu defensiva „câinilor” după înfrângerea din Giulești: „Moura e adus de la carnavalul de la Rio

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Nicolescu, declarații halucinante despre scenografia rasistă a galeriei lui Dinamo: „Arta, în orice formă a ei, are nevoie de metafore”

FOTO Scenografia interzisă dinamoviștilor reprezenta un mesaj cu conotații rasiste la adresa rapidiștilor

Dinamo, schimbare la 180 de grade față de galerie » 5 solicitări oficiale după ce fanii au părăsit aseară stadionul: „Este imperios să fie clarificate aceste lucruri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Ussb
Ussb  •  04 Septembrie 2023, 18:17

Momentan e cam cel mai bun la ora acutuala la Dinamo!

rbroberto
rbroberto  •  03 Septembrie 2023, 21:31

Personal, nu am pus vreodata pret pe vorbele goale ale d-lui Anghelache, insa sunt curios cine este fundasul central refuzat de actionarii de carton ai clubului, si mai ales cine sunt cei "destui". Fundasi laterali???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează