FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Constantin Bigan, șeful de la Academica Clinceni, explică relația cu Gigi Becali: „Ăsta e ajutorul pe care-l primim de la Steaua”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 17:02

După ce Gigi Becali a spus că plătește anumiți jucători de la Academica Clinceni și că finanțează clubul, Constantin Bigan, preşedintele Clinceniului, a reacționat și a spus că echipa sa nu depinde de banii lui Becali.

Sunt vorbe și fabulații! Nu suntem satelit. Relaţiile cu clubul Steaua nu sunt de acum, ci sunt de ani de zile. Şi când eram la Oradea aveam relaţii foarte bune cu Steaua și luam jucători sub formă de împrumut. Avem o relaţie de prietenie cu dânşii.

FCSB le plăteşte salariile jucătorilor împrumutaţi. Asta este ajutorul de la Steaua”, a declarat Constantin Bigan la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali, ALARMAT de ascensiunea „satelitului” de la Clinceni! Decizia luată de patronul FCSB: „Nu mă gândeam că se va ajunge aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
zecs93
zecs93  •  09 Aprilie 2019, 04:48

pai pe bigan asta chiar becali la pus hahahahaha e tare, ne explica farseorii astea teoria chibritului , pe cine credeti voi ca prostiti ??

demolarii
demolarii  •  08 Aprilie 2019, 20:26

Nu țin minte, ca pe vremea când Bigan conducea FC Bihor sa fii existat G Becali sau Fcsb in fotbal. Dar, de atunci există legenda vânzării lui Muzsnay pe televizoare color Videofon și pe bere Rackozti. La 3 luni dupa, Anvers plătea 500000 dolari pe jucător. Cu Bigan a început sfârșitul pentru FC Bihor. Din cauza meciurilor cedate, jucătorii au fost de mai multe ori fugăriți , până se ascundeau prin cimitirul Olosig....urate amintiri a lăsat domnul Bigan in fotbalul bihorean......

fairplayromania
fairplayromania  •  08 Aprilie 2019, 20:02
Postat de ivssalak pe 08 Aprilie 2019, 19:36

si alea patru consoane de la ce mai vin istetule?bun,fie ca tine,deci acel f.c. din fata celor patru consoane inseamna fotbal club,dar restul ce mai inseamna?sa nu scrii aberatia cu alt fotbal club ca nu merge,ce club din lumea asta ai mai vazut tu numindu-se fotbal club fotbal club ...?

Restul vine de la Fariseul Cocalar cu Seminte de Bostan ....

Vezi toate comentariile (44)
Comentează