FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Budescu revine în Liga 1 după 6 luni: „A făcut deplasarea cu noi”

Prezentat oficial la Petrolul la începutul lunii august, Constantin Budescu (33 de ani) e apt în sfârșit de joc! Mijlocașul ofensiv a făcut deplasarea la Mediaș, pentru partida cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 21:30.
Prezentat oficial la Petrolul la începutul lunii august, Constantin Budescu (33 de ani) e apt în sfârșit de joc! Mijlocașul ofensiv a făcut deplasarea la Mediaș, pentru partida cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 21:30.

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 17:00 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 17:37

Prezentat oficial la Petrolul la începutul lunii august, Constantin Budescu (33 de ani) e în sfârșit apt de joc! Mijlocașul ofensiv a făcut deplasarea la Mediaș, pentru partida prahovenilor cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 21:30.

Budescu nu a mai jucat din 2 aprilie, din cauza unei rupturi de tendon, s-a despărțit de Voluntari în vară și a revenit la Petrolul, echipă care l-a propulsat în fotbalul mare.

Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”
ANUNȚ
Ce s-a întâmplat azi la clubul aflat pe marginea prăpastiei: „Îi anunț pe cei care mă înjură”

Constantin Budescu, apt de joc la Petrolul

Costel Lazăr, președintele Petrolului, a dezvăluit pentru Gazetă că Budescu s-a recuperat mai repede decât preconiza clubul (jumătatea lunii octombrie) și are șanse să bifeze primele minute de la revenire în partida cu CFR Cluj din week-end.

Budescu e foarte bine, n-are probleme cu kilogramele, a făcut deplasarea cu echipa, așteptăm să «redebuteze». S-a ținut de program, a făcut o recuperare intensivă, acum este și el nerăbdător să joace. Sunt șanse să prindă minute. El este cel mai bun medic pentru el, știe exact când, cât și dacă va putea să joace”, a declarat Lazăr pentru GSP.ro.

Dacă va evolua contra CFR-ului, ar fi prima partidă a lui Budescu la Petrolul în Liga 1. El a jucat în tricoul „lupilor” doar în „B” și în Cupa României.

Pentru Petrolul urmează o serie extrem de dificilă în Liga 1, dueluri cu CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova. „Până la urmă, trebuiau să vină și aceste meciuri, sperăm să obținem cât mai multe puncte”, a precizat Lazăr.

2 anieste durata contractului dintre Budescu și Petrolul

Citește mai multe știri de actualitate:

S-au tras la sorți cele 4 grupe ale Cupei României » Explicații pentru noul format

Gică Hagi a comentat situația lui Tavi Popescu: „Aşa am pățit şi cu Sali” + Sfat pentru fotbalistul de la FCSB

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  30 Septembrie 2022, 18:54

E adevarat ca Budescu se deplaseaza si pe teren ;))

RepDirijor
RepDirijor  •  30 Septembrie 2022, 18:07

Acum ca au venit banii nici piciorul nu mai doare :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează