FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-1

Verdict dur în privința lui Constantin Budescu: „Parcă nu mai vrea să joace. A ajuns să se tăvălească la fiecare fază”

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 08:18 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 09:30

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai Farului în meciul cu CFR Cluj (1-1), iar fostul internațional Basarab Panduru susține că mijlocașul a stat mai mult pe jos.

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a apelat la Constantin Budescu în mniutul 70 al partidei cu CFR Cluj (1-1), într-un moment în care echipa sa era în avantaj. Însă lui „Budi” nu i-a ieșit mai nimic, constănțenii s-au văzut egalați, iar fostul internațional Basarab Panduru l-a „sancționat” prompt.

Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!
VALENCIA - REAL MADRID 2-2
Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!

Basarab Panduru despre Constantin Budescu: „Una-două cere câte ceva”

„Nu ştii dacă mai vrea să joace, pentru că nici nu a intrat bine şi era de două ori pe jos. Una-două, cere câte ceva. Parcă nu îmi aduc aminte de el să se tăvălească la fiecare fază. A făcut o fază frumoasă acolo pe stânga...”, a comentat Panduru, la Prima Sport.

Aflat și el în studioul Prima Sport, fostul jucător al Rapidului, Ovidiu Herea, i-a luat apărarea lui Budescu. „Eu cred că Budescu nu are nici mingile pe care le avea în trecut, pentru că echipa nu l-a ajutat foarte mult în ultima perioadă. Nu ştiu ce să zic în momentul ăsta de Budescu. Nu este un jucător care să facă faza defensivă, să aibă travaliu”, a punctat Herea.

Ce a spus Gheorghe Hagi

Gică Hagi nu a fost dur cu jucătorii săi. Dimpotrivă. El crede că Farul merita să câștige. „„Meritam victoria fără dar și poate, am făcut un meci foarte bun până în ultimele minute, când s-a întâmplat acea fază. Nu am recuperat pe mingea a doua, dar asta este. Am făcut un meci bun, am alergat din primul până în ultimul minut, am făcut presing, am încercat să-i punem în criză de spațiu și timp.

Au jucători valoroși, dar cred că am făcut un meci bun. Jucătorii erau puțin dezamăgiți, dar le-am ridicat moralul. Trebuie să mergem înainte, avem timp să ne recuperăm mental și fizic, apoi să câștigăm în ultima etapă.

Toată echipa a muncit, a vrut, fiecare a încercat să dea cât are. Adversarul a fost foarte bun, calificat în play-off, fără presiune. Am avut ocazii multe, trebuia să marcăm multe goluri, dar portarul a apărat, noi am ratat. Ăsta este fotbalul, n-ai ce să-i faci”, a opinat Hagi.

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-1. Gheorghe Hagi, conferință de presă la finalul meciului de la Ovidiu: „Am avut ocazii mai mari și mai clare decât ei”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Florin Răducioiu vrea să meargă în Anglia ca să-l înfrunte pe antrenorul lui Radu Drăgușin: „Mă duc eu și vedem ce spune!”

Ronaldo Deaconu, dezamăgit după egalul cu CFR: „Puteam să decidem soarta calificării în play-off din seara asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
elgabri
elgabri  •  03 Martie 2024, 10:07

Cel mai penibil din toata Mamaliga !!

emil1986
emil1986  •  03 Martie 2024, 09:52

Deja are o varsta. Nu mai poate. E simplu. naici cand era tanar nu alerga prea mult, acum cu atat mai mult. NU MAI POATE!

MB01
MB01  •  03 Martie 2024, 09:51

Voi va cititi articolele și de pe telefon?ca nu sunt convins. Ce dati voi citate din ce a zis X sau Y pe fondul ala oribil cu rosu e complet ilizibil

Vezi toate comentariile (5)
Comentează