FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - SEPSI 3-1

Budescu, în formă și la interviuri: „Eu și Tamaș avem valoare de națională” + „Din copilărie n-am mai dat gol așa”

FC Voluntari - Sepsi 3-1. Constantin Budescu, autorul unei „duble” chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani, a vorbit la final, printre altele, despre echipa națională și planurile ilfovenilor în play-off. +17   FOTO
FC Voluntari - Sepsi 3-1. Constantin Budescu, autorul unei „duble” chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani, a vorbit la final, printre altele, despre echipa națională și planurile ilfovenilor în play-off.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 19:10 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 19:39

FC Voluntari - Sepsi 3-1. Constantin Budescu, autorul unei „duble” chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani, a vorbit la final, printre altele, despre echipa națională și planurile ilfovenilor în play-off.

„Am pierdut ceva puncte meciurile trecute și trebuia să recuperăm, era important. Mă bucur că am reușit să duc atâtea minute azi (n.r. - 82), sunt aproape de 100% fizic.

Matematic nu suntem în play-off, dar am luat o opțiune serioasă. În a doua repriză n-am mai ținut ritmul din prima parte, am fost egalați, dar e bine că la final am câștigat”, a declarat Budescu la Look Sport+.

De ce a eșuat fotbalistul considerat de Becali peste Pique: „Are o problemă”
FCSB
De ce a eșuat fotbalistul considerat de Becali peste Pique: „Are o problemă”

Constantin Budescu despre...

  • ce va face Voluntari în play-off: „Primul obiectiv e să intrăm acolo, apoi vom vedea. Nu ne vom da la o parte, vom ținti chiar și un loc de Europa. Ne vom bucura de fotbal”
     
  • echipa națională: „Nu pot să spun nimic. Îmi fac datoria la echipă, cum și-o fac toți jucătorii. Convocările le face selecționerul. Sunt foarte mulți jucători valoroși români care pot face față la națională, între care și noi (n.r. - Budescu și Tamaș)
     
  • primul gol, marcat cu capul: „Nu știu dacă am mai dat un gol cu capul, poate unul pe la Astra. M-am mirat și eu, i-am spus lui Vadim Rață că n-am mai dat gol cu capul din copilărie

Primul gol al lui Constantin Budescu pentru FC Voluntari a fost doar al doilea din carieră înscris cu capul, precedentul fiind marcat în urmă cu aproape 9 ani, pe 12 aprilie 2013, în Gaz Metan - Astra 2-1.

Am avut un joc foarte greu, Sepsi merită să fie în primele 6, e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, au o circulație și o posesie cum n-am văzut la multe echipe. Sunt bucuros că am câștigat, am făcut un joc bun, o primă repriză foarte bună. Cred că am făcut cel mai bun joc din 2022, ne-am creat multe situații de a marca
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Cum stau FC Voluntari și Sepsi în clasament

Cele mai tari imagini din FC Voluntari - Sepsi:

+13 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Încă o dovadă că Becali face echipa la FCSB » A jucat la Dinamo și CFR și știe: „Un antrenor nu procedează așa”

Reghecampf, enervat în timpul conferinței de presă: „Eh, uite că nu-ți răspund! E bine?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
alex18
alex18  •  19 Februarie 2022, 22:35
Postat de xclx. pe 19 Februarie 2022, 20:57

Iar te faci de ras pe net?:))))

Omul spune adevarul , tu te faci de ras !

xclx.
xclx.  •  19 Februarie 2022, 20:57
Postat de magic4ever pe 19 Februarie 2022, 20:02

Tamas si Sapunaru ar trebui sa fie titulari la nationala...si Chiriches sa joace mijlocas defensiv...Budescu este de 10 ori mai fotbalist decat simulatorul de Tanase...

Iar te faci de ras pe net?:))))

ali.bec
ali.bec  •  19 Februarie 2022, 20:14
Postat de freddy pe 19 Februarie 2022, 19:48

Mi se rupe și de alibec și de budescu și de gigi. Budescu e bun de Voluntari. Atât! Dar ce draci sa știi tu?? Ai 3 cuvinte în vocabular dintre care unul e "gigist". Ești mai prost ca MM.

Fierbe … cu spume!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează