FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Astra a anunțat prețul lui Budescu, după apariția interesului lui Gigi Becali: „Pe banii ăștia pleacă fără acordul nostru. Îi va crește cota lui Man”

Gigi Becali are cale liberă pentru achiziția lui Constantin Budescu (31 de ani) de la Astra. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a dezvăluit clauza de rezilere.
Gigi Becali are cale liberă pentru achiziția lui Constantin Budescu (31 de ani) de la Astra. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a dezvăluit clauza de rezilere.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 17:21 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 17:54

Gigi Becali are cale liberă pentru achiziția lui Constantin Budescu (31 de ani) de la Astra. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a dezvăluit clauza de reziliere. 

FCSB este într-o poziție favorabilă în cursa pentru titlu. A încheiat anul pe primul loc, iar Gigi Becali vrea să se asigure că Toni Petrea are un lot suficient de numeros pentru a-și îndeplini obiectivul. L-a transferat deja pe Risto Radunovic, iar acum țintește un alt fotbalist de la Astra, pe Constantin Budescu. Patronul celor de la FCSB ar fi nevoit să achite 900.000 de euro pentru „decarul” giurgiuvenilor.

Gigi Becali îl vrea pe Constantin Budescu la FCSB

„E posibilă orice tranzacție în acest moment, dar are o clauză de reziliere. Deocamdată e sub contract cu noi, cel puțin până la vară. Dacă se va plăti această clauză, poate pleca fără acordul nostru. Suma e de 900.000 de euro. Budescu e un jucător care își merită banii. A demonstrat că și-a revenit din toate punctele de vedere”, a declarat Dani Coman la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Constantin Budescu, liber spre FCSB

„După ce a zis că acum se apucă de fotbal, s-a schimbat în totalitate. Altă viață duce. Cred că va mai juca mulți ani fotbal, dacă se va pregăti ca în momentul de față. Dacă a ajuns la acest nivel jucând doar din talent, e clar că poate mult mai mult. E un jucător util și pentru echipa națională. 

El s-a simțit foarte bine la FCSB, e foarte apreciat de domnul Becali și de MM. E un jucător care ar crește nivelul oricărei echipe. I-ar pune în valoare și pe ceilalți jucători care sunt de vânzare, le-ar crește cota. Dacă domnul Becali îl vrea, cu siguranță îl va transfera”, a concluzionat Dani Coman.

37 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017/2018. A marcat 13 golurii

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Transformarea providențială de la FCSB » Din gafeurul de serviciu, în topul Ligii 1!

Gigi Becali și-a anunțat din nou retragerea din viața publică, în direct la TV: „Vreau să se știe că nu am mai vrut să vorbesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
andrei.f
andrei.f  •  30 Decembrie 2020, 05:03

Budescu e expirat pt fcsb !

dragos_chiva
dragos_chiva  •  29 Decembrie 2020, 21:31

Budescu nu poate să pună în valoare pe nimeni de la FCSB, nu are ce îi trebuie. El este un fotbalist leneș pentru care trebuie să alerge toată echipa ca să-l servească cu mingi utile pe care apoi el să le irosească cu seninătate. Nicio echipă care îl are pe Budescu în teren nu poate face pressing pentru că individul nu se coboară la un asemenea nivel, el este un boier al gazonului. Prin urmare el reprezintă un bolovan la gâtul oricărei echipe care încearcă să înoate în apele învolburate ale campionatului autohton, cu rezultat previzibil. În plus are și o condiție fizică jalnică și de obicei este schimbat după cel mult o oră de joc. Aș putea spune că Budescu este o promițătoare ...amintire. Poate îl cumpără GSP și îl pune să ne explice cum stă treaba cu fotbalul.

babuilie
babuilie  •  29 Decembrie 2020, 21:07
Postat de gazzaev.lewis pe 29 Decembrie 2020, 19:06

E o lectie pe care gsp nu o invata. Gazeta Sporturilor era odinioara punctul de referinta in presa sportiva romaneasca, dar vremurile alea sunt demult apuse. Blazonul fondatorilor Gazetei este pangarit de actualii angajati. Ei sunt continuatorii Gazetei, desi nu ii fac cinste. La fel cum fanii abominatiei kitsch din berceni, fc fcsb (nu e Steaua) ar vrea sa fie continuatorii Stelei. No chance! Bambiliciul asta de club a fost infiintat pe 21 februarie 2003. Asteptam pe 15 februarie dezafilierea binemeritata :)))

vezi site-ul UEFA

Vezi toate comentariile (44)
Comentează