FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Constantin Gâlcă e disperat, Steaua dă startul negocierilor pentru transferuri! 5 mari PROBLEME care-i dau bătăi de cap înaintea returului cu Stromsgodset

Articol de - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 12:09

Constantin Gâlcă a tras alarma după fiecare meci al Stelei şi a acuzat lipsa de soluţii. În această vară, roş-albaştrii şi-au acoperit un singur post descoperit, cel de portar.
Cu un singur transfer efectuat, Arlauskis, liber de contract, Steaua caută în continuare întăriri. Dar bugetul redus pus la dispoziţie de Gigi Becali i-a creat lui Gâlcă o situaţie dificilă.

"Eu mi-am dorit jucători din prima zi, dar nu pot să ies în fiecare zi în presă şi să spun, sau să postez pe site-ul Stelei «Îmi doresc jucători, îmi doresc jucători!»", s-a plîns Gâlcă  la finalul meciului cu Rapid, scor 2-1.

5 probleme principale avute de Gâlcă în acest moment:

  • Steaua n-are nici un atacant veritabil
    După plecările lui Piovaccari şi Kapetanos, Gâlcă a rămas fără nici un atacant. Singurul fotbalist care are trecut în fişa postului "atacant", Claudiu Keşeru, nu e folosit titular, fiind preferaţi Iancu şi Chipciu.  Fanii Stelei speră în revenirea lui Piovaccari, după ce italianul şi-a reziliat contractul cu Sampdoria.

  • Lipsa de soluţii în defensivă
    Steaua e descoperită în centrul apărării, unde Gâlcă are doar două soluţii, Gardoş şi Szukala. Asta în condiţiile în care Varela e folosit ca fundaş dreapta. Antrenorul roş-albaştrilor e îngrijorat în perspectivă, cînd ar putea să mai apară accidentări sau suspendări.

    Singura variantă pentru postul de stoper mai e Alexandru Aldea, de 19 ani, dar care nu-i poate încă suplini pe titulari.


  • Nici un înlocuitor pentru Pintilii
    Gâlcă n-a reuşit să găsească o soluţie de înlocuire a lui Pintilii. Andrei Prepeliţă i-a luat locul căpitanului în faţa apărării, unde face cuplu cu Sînmărtean. Dar Prepeliţă, fotbalist folosit mai mult ca "plombă" de la venirea în Ghencea, nu oferă deloc siguranţă.

    Ca soluţie, roş-albaştrii insistă pentru Nicandro Breeveld, olandezul de la Pandurii. Transferul închizătorului ar putea fi perfectat zilele viitoare şi ar crea concurenţă pentru acest post, unde intră în calcule şi Lucian Filip.


  • Steaua n-are un lider adevărat
    Într-un timp relativ scurt, Steaua şi-a pierdut doi căpitani. După plecarea lui Bourceanu, banderola a fost preluată de Pintilii, dar mijlocaşul a preferat să plece şi el în această vară la Al Hilal.

    Odată cu transferul lui Mihai Pintilii, campioana a pierdut un închizător de valoare, dar şi un lider. Gâlcă i-a oferit banderola lui Cristi Tănase, fotbalist care n-are însă calităţile pentru a se impune în faţa colegilor şi a juca rolul de liant în relaţia cu cei din conducerea clubului.

    Steaua suferă fără un lider adevărat în teren, care să fie exemplu de dăruire şi ambiţie, aşa cum era Bourceanu.

  • Presiune fantastică după plecarea lui Reghecampf. Gâlcă, izolat
    Spre deosebire de predecesorul său, Gâlcă nu-l are alături pe Mihai Stoica şi e rupt practic de conducători. Antrenorul trebuie să gestioneze singur şi vestiarul, în care se regăsesc jucători care au luat deja două titluri cu Steaua şi care-şi doresc un transfer în străinătate.

    În acelaşi timp, Gâlcă are misiunea dificilă de a integra şi puştii pe care roş-albaştrii pariază: Vîlceanu, Iancu sau Grădinaru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
cfrmania2
cfrmania2  •  22 Iulie 2014, 10:03
Postat de lucianostelistu pe 21 Iulie 2014, 19:34

vechi stelisti..... noi cunoastem istoria , suntem cu STEAUA TRUP SI SUFLET, CU STEAUA PANA LA MOARTE.... DAR NU AIUREA SA NE BATEM ,SA ANJURM DE MORTI, SA VIOLAM FEMEMI (DINAMOVISTE , RAPIDISTE...... ) ..... DAR NU MAI VB. VORBITI VOI ASTIA DE 20 -25 DE ANI STELISTI ADEVARATI.... VA DUCE-TI PE STADION PTR. A VA BATE , NU PTR SPECTACOL...... SPECTACOL ??? CE DRACU VB.

Serios aceea prin care ati fost infiintati de comunisti , groparii intelectualitatii interbelice romanesti i-au omorat la canal , care au vandut URSS-ului tot ce se putea, care au un patron in puscarie si nu investeste nimic din cat castiga de la steaua , manager in pucarie , sef de galerie in puscarie mi-ar fi rusine sa comentez asa ceva .

solomon_i
solomon_i  •  21 Iulie 2014, 20:35

Nu trebuia sa acepte postul de antrenor daca Gigi nu-i promitea ca-i satisface toate cerintele. Dar de bucurie ca a ajuns in aceasta postura a intrat cu capul in zid...!

lucianostelistu
lucianostelistu  •  21 Iulie 2014, 19:34
Postat de qpax pe 21 Iulie 2014, 17:06

Si ca o chestie generala ... categoria asta de fani de 2 lei... insecure fanboys ... incerca intodeanuna sa-si masoare stelismul prin vechime, nu prin intensitate si actualitate ... doar faptul ca erati stelisti atunci cand Steaua castiga ECC ... atunci oricine era fie stelist fie aruncator de televizoare... nu imi spune nimic ... pe mine ma intereseaza daca ASTAZI mai sunteti stelisti ... cand avem aceasta discutie ... Steaua castiga 2 titluri consecutive, Grupe de Europa Legaue ... si voi carcotiti toata ziua pe un tablid anti-Steaua ... si cautati nod in papura ... unei politici de transferuri si salariale la Steaua ... care se dovedeste de succes ... fata de risipa care era acum cativa

vechi stelisti..... noi cunoastem istoria , suntem cu STEAUA TRUP SI SUFLET, CU STEAUA PANA LA MOARTE.... DAR NU AIUREA SA NE BATEM ,SA ANJURM DE MORTI, SA VIOLAM FEMEMI (DINAMOVISTE , RAPIDISTE...... ) ..... DAR NU MAI VB. VORBITI VOI ASTIA DE 20 -25 DE ANI STELISTI ADEVARATI.... VA DUCE-TI PE STADION PTR. A VA BATE , NU PTR SPECTACOL...... SPECTACOL ??? CE DRACU VB.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează