FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Constantin Gâlcă, în topul patronului Stelei » Tehnicianul este în primii 10 antrenori ca longevitate în era Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 10:40

Deşi a ratat trei obiective pînă acum, grupele Ligii Campionilor, primăvara Europa League şi Supercupa României, Constantin Gâlcă reuşeşte să reziste pe banca Stelei.

Constantin Gâlcă a fost instalat la Steaua pe 2 iunie 2014. De atunci, au trecut aproape 8 luni şi jumătate, perioadă care îl plasează pe actualul tehnician pe locul 6 într-un top al longevităţii de cînd Becali a devenit patron al formaţiei roş-albastre, în ianuarie 2003.

Dacă va rezista pînă la sfîrşitul campionatului, mai exact pînă pe 28 mai cînd este programată ultima etapă, Gâlcă îl va egala pe Marius Lăcătuş la perioada petrecută pe banca Stelei. Astfel, "Costelinho" ar fi pe locul 4 în topul longevităţii în era Becali.

Citeşte în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în cea digitală cum poate fi posibilă o ruptură între Gigi Becali şi Constantin Gâlcă.

651598-clipboard01.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ainraymon
ainraymon  •  11 Februarie 2015, 12:34

In mod sigur mai vindeti 3 exemplare pentru ca in gara de nord nu e hartie la WC-uri!!!

fotbalclubsteauabucuresti
fotbalclubsteauabucuresti  •  11 Februarie 2015, 11:44
Postat de mihai_s pe 11 Februarie 2015, 11:36

reghecampf si olaroiu nu trebuiau inclusi in top, ei au plecat ca au vrut ei, nu au fost dati afara

Habar nu ai ! Reghe a plecat pt ca Ciobanul in prima permisie a vorbit f urat cu antrenorul Stelei si cu fotbalistii prezenti . Daca nu era jignit nu pleca de la Steaua. Regreta azi Gigi, cu Reghe jucam in CL si veneau bani multi. Reghe a adus peste 60 mil euro in bugetul clubului.

mihai_s
mihai_s  •  11 Februarie 2015, 11:36

reghecampf si olaroiu nu trebuiau inclusi in top, ei au plecat ca au vrut ei, nu au fost dati afara

Vezi toate comentariile (3)
Comentează