FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Constantin Nica revine în Italia, după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo

Echipa antrenată de Flavius Stoican renunță la 3 jucători
Echipa antrenată de Flavius Stoican renunță la 3 jucători

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 17:26 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 17:26

Constantin Nica (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo și va semna cu o formație italiană, din postura de jucător liber.

Fundașul dreapta va juca la Pistoiese, echipă din Serie C la care mai evoluează mijlocașul român Sergiu Suciu (ex-Chindia), informează reportpistoia.com. Nica nu e la prima experiență în Italia, unde a mai jucat la Atalanta, Cesena, Avellino și Latina, între 2013 și 2018.

Constantin Nica a plecat de la Dinamo

Constantin Nica și Dinamo au ajuns ieri la un acord pentru rezilierea contractului, a informat Fanatik. Despărțirea a fost una amiabilă, după cum a declarat Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo. 

„Este adevărat. În această seară (n.r. vineri seară) am reziliat contractul cu Nica. A fost o despărţire amiabilă. Mi-a spus că ar avea ceva din străinătate, însă nu am intrat în detalii”, a spus Iuliu Mureşan pentru sursa citată.

1,6milioane de euro plătea Atalanta celor de la Dinamo pentru transferul lui Nica, în 2013

Nica a fost prima mutare făcută de Dinamo în acest sezon, după ridicarea interdicției la transferuri. Fundașul dreapta nu a reușit însă să se impună în primul „11”, singura sa apariție în acest sezon venind din postura de rezervă, în meciul pierdut de Dinamo în Cupa României împotriva celor de la FC Argeș, scor 1-2.

Marko Nunic va rezilia și el cu Dinamo. Conducerea negociază și plecarea lui Nikos Kainourgios

Iuliu Mureșan a vorbit și despre situațiile lui Marko Nunic și Nikos Kainourgios, jucători transferați de Dinamo toamna trecută, la cererea lui Mircea Rednic. Cei doi nu mai intră în planurile alb-roșiilor și vor părăsi gruparea din Ştefan cel Mare în perioada următoare.

Nunic a ajuns deja la un acord pentru rezilierea contractului, în timp ce Kainourgios așteaptă să-și găsească un nou angajament înainte să rezilieze și el cu Dinamo.

“Cu Nunic lucrurile sunt în regulă, însă impresarul lui Nikos ne-a transmis la ultimele discuţii că încearcă să își găsească echipă şi dacă o va face, reziliază contractul”, a spus Iuliu Mureşan.

Toate mutările iernii la Dinamo

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Ivanov (Universitatea Craiova)
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber), Nica (liber)
Cel mai cumplit Dinamo - FCSB pentru MM Stoica: „M-a luat cu leșin! A venit SMURD-ul”
Dinamo - FCSB
Cel mai cumplit Dinamo - FCSB pentru MM Stoica: „M-a luat cu leșin! A venit SMURD-ul”
Toni Petrea, în gardă înaintea derby-ului cu Dinamo: „Poate chiar mai greu decât cu CFR!” » Ce spune despre gazon și despre fanii care i-au cerut demisia
Dinamo - FCSB
Toni Petrea, în gardă înaintea derby-ului cu Dinamo: „Poate chiar mai greu decât cu CFR!” » Ce spune despre gazon și despre fanii care i-au cerut demisia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  30 Ianuarie 2022, 09:36

Nica in 12 ani: 85 meciuri la echipe de club (media 7 meciuri pe an), 15 meciuri la loturile nationale: U-19=6,U-21=7,A=2. Daca asta inseamna "a jucat" nu ai ce sa mai spui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează