FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A plecat pe 1,6 milioane de euro, iar acum vrea înapoi la Dinamo: „Dacă Dario mă cheamă, vin! Îmi doresc să îmbrac iar tricoul”

Fundașul dreapta Constantin Nica (27 de ani) e tentat de o revenire la Dinamo.
Fundașul dreapta Constantin Nica (27 de ani) e tentat de o revenire la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 23:24 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 23:47

Fundașul dreapta Constantin Nica (27 de ani) e tentat de o revenire la Dinamo.

Într-o perioadă dramatică din punct de vedere financiar, fără vreun salariu virat de investitorii spanioli de la startul sezonului, Dinamo încă atrage. Astăzi a obținut semnătura lui Andrei Blejdea (24 de ani), iar acum poate aduce și un fundaș dreapta. Constantin Nica e liber de contract în acest moment și ar accepta o ofertă venită din partea lui Dario Bonetti, consilierul DDB.

Dinamo îl poate aduce pe Constantin Nica

„Am vorbit cu Dario chiar după Crăciun. Știam că fanii din programul DDB îl vor pe Dario lângă echipă, nu știam însă și de varianta de a prelua chiar banca tehnică. Am o relație foarte bună cu el. În decembrie m-a sunat să mă întrebe despre cum a jucat Dinamo. Am vorbit și după Crăciun. 

Acum sunt liber de contract, am plecat de la FC Voluntari la Vojvodina Novi Sad, dar a venit pandemia și m-am întors acasă. Îmi doresc să ajung să joc din nou în tricoul lui Dinamo. Dacă Dario mă cheamă, vin! De fapt, pentru Dario aș merge oriunde!”, a declarat Constantin Nica, pentru Playsport.

A plecat pe 1,6 milioane de euro, iar acum vrea înapoi la Dinamo: „Dacă Dario mă cheamă, vin! Îmi doresc să îmbrac iar tricoul”
Nica, în duel cu Rusescu

Constantin Nica, cel mai scump dinamovist din era Negoiță

În 2012, Constantin Nica apărea de nicăieri în primul „11" al lui Dinamo, sub comanda lui Dario Bonetti. În mai puțin de un an, grație evoluțiilor extrem de solide, „câinii" îl vindeau la Atalanta, în Serie A, pentru 1,6 milioane de euro.

Nica a fost, practic, unul dintre cei mai scumpi jucători vânduți de Dinamo în istoria recentă, cel mai scump din ultimii 7 ani! Dorin Rotariu a fost vândut pe 2,2 milioane de euro în 2017, dar Dinamo a încasat doar 1,1 milioane, restul fiind dat celor de la Poli Timișoara.

2 trofeea câștigat Nica în carieră, Cupa și Supercupa cu Dinamo în 2012

VIDEO. Ante Puljic: „Am primit promisiuni că vom primi două salarii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Primul interviu al lui Andrei Blejdea ca dinamovist: „Când te cheamă, vii și pe jos!”

Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, făcuți praf de Ionel Gane + Șeful de la Dinamo a schimbat strategia: „Sună jucătorii străini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno
creeperno  •  09 Ianuarie 2021, 22:41

E peste tine sorescu si de meserie e mijlocas nu fundas dreapta

ge0x
ge0x  •  09 Ianuarie 2021, 13:56

Nica mai e fotbalist? N'Doye si Danciulescu sau Marius Niculae nu semnează cu Dinamo? Pai daca la Dinamo joacă oricine, vreau și eu sa joc. Joc gratis.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  09 Ianuarie 2021, 10:25
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 09 Ianuarie 2021, 07:33

Fratioare,voi sunteți duși cu pluta!!!!!Păi astia nu au după ce bea apă, iar voi o țineți "danga-langa " cu transferurile!!!!Hai că deja sunteți ridicoli!!!!!Auzi nica și cu alalaltu,blejdea,doi no name,liberi de contract,ăștia sunt marile voastre transferuri(spre comparație Becali dă 700+400 de mii pe Harut și Radunovici)Cam asta-i diferenta dintre FCSB=STEAUA și mimao.Si să ia aminte și cei 500 de "fani" ai csa cazarma!!!!!Fără Becali Steaua ar fi fost de mult istorie.....

Bah donald duck, in primu rand ca noi si cu copii v-am batut pe unde v-am prins, cu jucatori liberi de contract v-am tras nanana de v-ati dus sa va culcati, fara paturica, aveti grija sa nu raciti :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează