FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Constantin, Penescu, Libertatu şi Făcăleaţă rămîn în arest încă 29 de zile! Lică ar putea fi eliberat azi

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

UPDATE 18:00: Marcel Lică ar putea fi eliberat în această seară pe cauţiune, deşi iniţial se hotărîse ca acest lucru să poată fi posibil numai după data de 22 mai, atunci cînd expira mandatul de 29 de zile.

Mandatele de arestare emise pe numele lui Gheorghe Constantin, Cornel Penescu, Cristian Libertatu şi Liviu Făcăleaţă au fost prelungite cu încă 29 de zile!

Curtea de Apel Piteşti a acceptat recursul procurorilor şi au admis cererea de prelungire a mandatelor de reţinere emise pe numele celor 4.

În cazul lui Aurelian Bogaciu, a fost admisă cererea de neprelungire a mandatului de arestare, decizie atacată cu recurs de procurori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  12 Mai 2009, 18:46

bai hahalerelor de ce nu dati tot comentariul va frica ca va inchide sau sunteti pe mana cu hotii?

 •  12 Mai 2009, 18:43

cum spuneam base tineo tot asa ca te mai voteaza cei din arges sa speli veceurile la hotelul lu frateto la constanta .esti cel mai tare .halal conducatori .halal tara .tinetio tot asa**

 •  12 Mai 2009, 18:39

astia ori au omorat pe cineva ori e mana pdl pentru ca nu au vrut(penescu)sa dea bani pentru campania electorala a lor si acum ne aburesc cu acest scandal de mita .daca argesu a dat mita sa castige meciurile pe care le suspecteaza ei cu echipele de mana a doua cum a putut sa bata rapidul acum,sa faca egal cu steaua inseamna ca nu avem nici-un pic de fotbal inchideti dracu tot campionatul.dna este o institutie condusa de niste javre ce raspund politic si asta se vede din avion.hai base tineo tot

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close