FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

Ce spune specialistul despre eliminarea lui Oaidă: „Poți să crezi că e dat cu ușurință”

Oaidă își calcă adversarul pe gleznă, motiv pentru care va vedea al doilea „galben” / Foto: captură TV +44   FOTO
Oaidă își calcă adversarul pe gleznă, motiv pentru care va vedea al doilea „galben” / Foto: captură TV

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 09:23 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 09:58

Fostul arbitru FIFA Constantin Zotta a comentat arbitrajul lui George Găman în Rapid - Farul 1-2.

Seara de vineri a fost una de uitat pentru Rapid. Nesusținută de galerie, modestă în fața Farului și învinsă la final: 1-2. Louis Munteanu a marcat ambele goluri ale oaspeților (23, 56), Albion Rrahmani pe al giuleștenilor, târziu, din penalty, în minutul 85.

Decizie drastică anunțată în direct, după eșecul lui Rapid: „N-o să mai vedeți niciodată” + mesaj dur pentru Dan Șucu: „Nu a dat niciun ban, băgați-l în direct!”
RAPID - FARUL 1-2
Decizie drastică anunțată în direct, după eșecul lui Rapid: „N-o să mai vedeți niciodată” + mesaj dur pentru Dan Șucu: „Nu a dat niciun ban, băgați-l în direct!”

Giuleștenii au rămas și în inferioritate, din minutul 67, după eliminarea lui Răzvan Oaidă pentru al doilea cartonaș galben, după ce, în minutul 50, îl încasase pe primul. Amfitrionii au protestat, în special fundașul Paul Iacob, însă „centralul” George Găman a rămas neclintit.

Constantin Zotta a explicat ambele faze de „galben”

Decizia este susținută și de fostul arbitru FIFA Constantin Zotta. „La prima intervenţie este fault, pentru că vine cu piciorul la nivelul genunchiului. Îi dă peste piciorul stâng. Îi dă bine de tot peste picior.

Dacă este fault, este cartonaş galben. De ce? El opreşte un atac promiţător al echipei adverse. Nu pentru duritate. Este corectă decizia”, a comentat Zotta, la Orange Sport, primul avertisment primit de Oaidă.

În ceea ce-l privește pe al doilea, fostul arbitru consideră că giuleșteanul își calcă adversarul: „Îl calcă. La cald, poţi să crezi că e dat cu uşurinţă, dar sunt corect acordate amândouă. Aici, la a doua intrare, nu avem dubii că e galben. Este galben clar”.

Paul Iacob: „Nu sunt deloc de acord cu arbitrajul”

Coechipierul lui Oaidă, Paul Iacob, nu l-a menajat însă pe George Găman la final. „Nu sunt deloc de acord cu arbitrajul. Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră. Albion, faultat pe 16 metri, se continuă faza, Oaidă aleargă pe lângă el și dă roșu. Poate l-a călcat, nu știu, dar nu s-a verificat faza.

Poate nu ar trebui să spun, dar de multe ori aud: «Mi s-a spus din camera VAR». S-a anulat tot ce am făcut bun cu FCSB, nu suntem în stare să o ținem de o linie medie măcar. Nu e posibil să faci un meci așa bun cu FCSB și să te prezinți astfel astăzi”, a spus Iacob în fața camerelor de luat vederi.

VIDEO. Rapid București - Farul Constanța 1-2 » Rivaldinho: ”Doar din penalty puteau să ne dea gol azi”

Ați mai putea citi:

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vină avem noi? Ce vină are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, mă suspendă 6 luni”

Marian Aioani a pierdut pariul cu fostul coechipier: „Este fratele meu mai mic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Normal
Normal  •  17 Martie 2024, 13:40

Nici vorba de fault la a doua situatie ! De fapt jucatorul Farului isi lasa piciorul pe directia de alergare a rapidistului. Golanie ordinara !

costeltudor
costeltudor  •  16 Martie 2024, 14:32

Olteanul gaman , a arbitrat pt. Craiova !!!

valibzz
valibzz  •  16 Martie 2024, 11:42

Rapidul este de departe cea mai defavorizata de arbitraje din intreg campionatul :))) daca si rapidistii au ajuns sa se planga de arbitraje… ei sunt cei mai fair-play, din moment ce nu au primit nici un penalty impotriva lor ????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează