FOTBAL  »  LIGA 1  »  LPF VS. FRF

Continuă contrele pe axa LPF - FRF » Justin Ștefan: „Poziția domnului Burleanu este eronată”

Între Liga și Federația nu există cele mai amicale relații
Între Liga și Federația nu există cele mai amicale relații

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 09:28 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 14:31

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a taxat afirmațiile făcute ieri de Răzvan Burleanu, președintele FRF, care nu era sigur că acest sezon de Liga 1 se va încheia pe teren.

„În principiu, eu în perioada asta m-am ghidat după legea moderației. Înainte de reluarea competiției, am avut o corespondență cu FRF în care le-am comunicat clar că vom adopta modelul nemțesc, adică le-am spus că nu vom discuta scenarii de întreruperea competiției pentru a nu încuraja astfel de idei în rândul cluburilor.

Din perspectiva mea, declarația domnului Burleanu este eronată. Noi am avut un singur obiectiv din luna martie: finalizarea competiției pe teren. Vom decide mai multe în Adunarea Generală din 30 iulie”, a declarat Justin Ștefan la „Digi Sport Special”.

Ce a spus Răzvan Burleanu ieri:

Nu am un răspuns la această întrebare! Eu am solicitat în repetate rânduri Ligii Profesioniste de Fotbal şi cluburilor de Liga 1 să se întâlnească într-o Adunare Generală şi să stabilească scenariile pentru orice situaţie. Acum avem această incertitudine. Nimeni nu ştie în momentul de faţă cine va merge în Europa League dacă se va opri campionatul, cine va merge în Champions League şi cine va retrograda. 

Eu am solicitat celor de la LPF să ia în calcul toate variantele. Prin urmare, tot Liga și cluburile trebuie să decidă. Dar cu siguranţă vor fi şi foarte multe cluburi nemulţumite Am mari îndoieli că sezonul se va încheia pe teren, având în vedere aceste cazuri pe care le avem și care cresc de la zi la zi. A fost o discuție cu secretarul general adjunct al UEFA. Noi știm foarte bine că termenele nu se pot negocia la UEFA

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ilie Poenaru, prima reacție după suspendarea meciului Clinceni - Poli Iași: „Jucătorii mei umblă pe holuri. Începem să ne facem probleme”

Fanii-acționari de la Dinamo, propunere incredibilă: „Ca să nu jucăm cunoscând rezultatele, așa ar fi cel mai corect” » Fanii sunt pregătiți dacă echipa merge în Liga 2

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  25 Iulie 2020, 18:33

"Adunarea Generală din 30 iulie" ??? Ce naiba face Liga ??? Nu au avut deja pregatite asemenea scenarii ??? De ce asteapta atit de mult, sa se puna de acord unii cu altii ??? Doua luni nu s-a jucat fotbal, ce au facut ??? Trebuia stabilit de mult ce si cum !!!

marius.bxl
marius.bxl  •  25 Iulie 2020, 17:15

Iorgulescu mai traieste ......ca nu mai stiu nimic de el . sper ca nu incaseaza si salariu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează