FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

Continuă criticile la adresa lui Reghecampf după Steaua - ASA: "A fost cea mai proastă decizie! Nu am înțeles-o"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 16:10

Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a criticat dur decizia luată de Reghecampf în meciul cu ASA, aceea de a-l schimba pe Bawab cu Cornel Râpă, în minutul 51.

"Nu am înțeles de ce Reghecampf l-a băgat pe Râpă în locul lui Bawab. A fost cea mai proastă decizie. De ce a făcut această schimbare? Nu am înțeles de ce nu l-a băgat pe Tade.

În plus, Reghe l-a mutat pe Enache pe stânga, care a jucat bine ca fundaș dreapta. Defensiva mergea foarte bine. Este o lege nescrisă a fotbalului: dacă fundașii joacă bine nu îi schimbi decât dacă se accidentează", a spus Balint la DigiSport.

Schimbarea făcută de antrenorului Stelei l-a nemulțumit și pe Gigi Becali și a dat naștere unui schimb de replici între patron și Reghe. Vezi detalii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
10154890074729762
Mihai Radu  •  05 Aprilie 2016, 16:13

Probabil ca nimeni din lumea fotbalului (si nu numai) nu a inteles aceasta shimbare !!!

energydrik
energydrik  •  05 Aprilie 2016, 00:42

Nu sunt fan Reghe, ba din contra. Aici, eu zic ca are dreptate antrenorul, el vede/simte jocul cel mai bine, poate a facut schimbarea si doar pentru ca Bawap juca prea incordat/nervos si l-a schimbat pentru a nu risca un cartonas rosu etc sunt atatea variabile. La subiect, Balint se comporta ca un suporter, poate asa am gandit majoritatea la stadion "la cald" - diferenta e ca Balint ia freo 5k de la Digi si ar trebui sa gandeasca inainte sa dea pe trompeta, ma rog, el e anti stelist/fcsb/becali/reghe/meme/duckadam etc

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Aprilie 2016, 23:55

pai vezi tu draga Gabi, de aia Reghe e acu' antrenor, are deja cupe si campionate luate ca antrenor si tu nu. pentru ca nu intelegi si in plus mai si spui ca e prost ce nu intelegi? pai?... cum vine asta? pai hai sa-ti spun eu: nu tot ce nu intelegi e prost. daca pornesti cu premiza asta o sa vezi ca de multe ori se mai face si lumina acolo unde este intuneric ;-)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează