FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă curățenia la Dinamo » Încă un jucător e OUT: "Va pleca în iarnă" + Rednic a sărit în apărarea fiicei sale după dezvăluirile Gazetei: "Îi dau un milion de euro cui recunoaște asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 11:34

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, a anunțat în această dimineață că fundașul Vlad Olteanu, 22 de ani, va părăsi echipa în această iarnă. 

Olteanu, adus de Rednic la Dinamo în 2016, a avut evoluții extrem de modeste în acest sezon, și, cel mai probabil, va fi împrumutat în pauza competițională. 

"Fata mea are contract doar cu Olteanu, care în iarnă oricum va pleca. E un jucător tânăr și are nevoie să joace.


Considerat o mare speranță, Vlad Olteanu a dezamăgit crunt în acest sezon. A avut evoluții modeste și a pierdut și contacul cu naționala U21, unde era titular pe vremea lui Daniel Isăilă // FOTO: Gazeta Sporturilor

Am un mesaj pentru jucătorii mei din lot. Dragi jucători, cine are contract cu fiica mea să vină să-l prezinte în fața mea și eu îi dau un milion de euro, câți bani nu va câștiga toată cariera! Nu vreau să aduc jucători care sunt impresariați de fiica mea. Ea nu ia bani de la jucători, ia de la club dacă ia. Fiica mea nu va impresaria pe nimeni de la Dinamo, să fie clar!", a spus Rednic la confeirnța de presă susținută azi. 

Gazeta Sporturilor a scris joi despre faptul că jucătorii aduși de Mircea Rednic semnează automat înțelegeri cu fiica-impresar, Luana. Astfel, familia Rednic poate încasa anual în jur de 10% din contractele jucătorilor.

Citește și: ”La famiglia”: Mircea + Luana = 10% » GSP dezvăluie metoda de lucru a familiei Rednic + ce salarii au jucătorii aduși

 E sigur! Dinamo s-a înțeles cu un fost campion al României + Rednic a dezvăluit câți jucători vrea să aducă în iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
370104153378753
Votam Nostru  •  14 Decembrie 2018, 20:28

Ce tari sunteti. Si ce daca semneaza jucatorii cu Luana. Sa semneze cu cine? Ana Maria? cu Becali? Pe bune? *** laea di fruntea tarii fura pe rupte, dar voua va pasa cine semneaza cu Luana. Ce tari sunteti... Niste papagali!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  14 Decembrie 2018, 17:00

Daca Dinamo incepe sa joace fotbal, poate se trezesc si alte echipe si asa o sa avem un campionat echilibrat... daca nu, atunci o sa avem un campionat format dintr-o echipa si jumatate ....

tequlix
tequlix  •  14 Decembrie 2018, 15:10

insfarsit, sa speram ca scapam de vladut :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează